In-Car Teknologi | Jaguar XE | Sikkerhed, underholdning og forbindelse
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TEKNOLOGI

XE er fyldt med den nyeste teknologi, der sørger for sikkerhed,
underholdning og forbindelse til omverden.

bg-modelDisplay

JAGUAR INNOVATION

Fra omfattende multimedieteknologi til præcisionsbyggede lydsystemer og intelligente kørselsassistenter – XE byder på mange innovative og gnidningsfrit integrerede teknologier.

BYG DIN EGEN

TOUCH PRO

XEs teknologi tager springet til det allerhøjeste niveau – Touch Pro omfatter en lynhurtigt reagerende 10” touchscreen. Touch Pro omfatter en konfigurérbar startskærm og naturlig dialoginteraktion.

DUAL VIEW*

Dual View gør det muligt for forsædepassageren og føreren
at se forskellige medier på samme 10" touchscreen.
Forsædepassageren kan eksempelvis se en film (lytte til
musik med trådløse hovedtelefoner), mens føreren ser
på navigationssystemet.

bg-modelDisplay

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY*

XEs 12,3" interaktive HD-førerdisplay har et helt nyt grafisk interface med avancerede funktioner, der gør kørslen til en endnu større fornøjelse. Systemet giver dig mulighed for tilpasning i forhold til dine egne personlige præferencer, og du kan vælge mellem fire displaytemaer og en kortfunktion. 

** Standardudstyr (afhængigt af markedet).

WI-FI-HOTSPOT

Ved at foretage tilslutning til det lokale 4G-netværk gennem XEs kraftfulde eksterne antenne sørger Wi-Fi-hotspottet for, at du og dine passagerer har forbindelse til internettet. Op til otte enheder kan anvendes samtidigt, hvilket giver alle mulighed for at være opdaterede omkring arbejde, socialt liv og underholdning under kørslen.

HEAD-UP DISPLAY**

Head-Up Display (HUD) (ekstraudstyr) med laserteknologi projicerer vigtig information op på forruden. Når de er tilgængelige, er oplysninger om Traffic Sign Recognition data, køretøjets hastighed, navigation og fartpilot lette at aflæse, selv i direkte sollys. HUD hjælper dig med at minimere den tid, du bruger på at kigge ned på instrumentgruppen. 


** Ekstraudstyr 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

 
Jaguar XE In-Car technology

LYD

XE fås med et udvalg af avancerede lydsystemer, inklusive et 125 W Jaguar lydsystem med seks højttalere. Meridian AudioTM sikrer optimeret lytteoplevelse. Vælg mellem Meridian-lydsystemet eller Meridian surround sound-systemet. Med 825 W Meridian surround sound-systemet kan du takket være de 16 højttalere og subwooferen nyde en fyldig, imponerende lydoplevelse, uanset hvor du sidder.

PARK- OG TRAFFIC ASSIST-FUNKTIONER

XE assisterer dig med en række kørselsassistenter, som er lige ved hånden, så alle køreture bliver en mere sikker oplevelse. Dette udvalg af funktioner benytter de nyeste, innovative teknologier og hjælper med at undgå potentielle kollisioner og styre et udvalg af forskellige kørselsscenarier.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING**

Hvis der registreres et potentielt sammenstød, aktiverer XE en akustisk alarm. Derefter følger visuelle advarsler i instrumentgruppen. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af sammenstødet. 

** Standardudstyr (afhængigt af markedet).

FØRERASSISTENTER

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev