loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

MOTORTEKNOLOGI

XE's kræfter leveres af et udvalg af meget avancerede benzin- og dieselmotorer.

bg-modelDisplay

YDELSE OG EFFEKTIVITET

Uanset om du vælger vores nyeste højteknologiske Ingenium-dieselmotorer, eller du foretrækker benzin, byder de alle på performance, raffinement og økonomi, der passer til enhver kørestil.

BYG DIN EGEN
bg-modelDisplay

INTELLIGENT PERFORMANCE

XE's motorer er udstyret med Stop/Start-teknologi* og intelligent opladning, der udnytter den kinetiske energi fra opbremsning til at oplade batteriet – det giver optimal brændstoføkonomi, særligt ved bykørsel. 

*Afhængigt af marked

SE SPECIFIKATIONERNE 
Jaguar XE engine technology

INGENIUM MODELUDVALGET

Ingenium er Jaguar Land Rovers nye motorfamilie, der er udviklet med henblik på ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Takket være avanceret teknologi og komplet aluminiumskonstruktion leverer Ingenium imponerende lavt brændstofforbrug og CO2-udledning.

Jaguar XE engine technology

PERFORMANCE MOTORER

Den 3,0-liters V6 Supercharged benzinmotor med 380 hk er tilpasset XEs specifikke krav En "Roots-type twin vortex-supercharger" er monteret i motorens "V" mellem de to cylinderrækker for at bevare de kompakte dimensioner Det sikrer en lineær levering af ydelse og maksimerer responsen fra motorens moment.

MOTORUDVALG

Jaguar XE engine

INGENIUM 2,0-LITERS 4-CYLINDRET TD MED 163 HK

Ingenium 2,0-liters 4-cylindret TD med 163 hk er raffineret og meget effektiv. Direkte lavtryksindsprøjtning styrer præcist den brændstofmængde, som strømmer ind i forbrændingskammeret, hvilket sikrer maksimal effektivitet. Intelligent, elektronisk styret og adaptiv motorkøling aktiveres kun, hvis det er nødvendigt - det minimerer brændstofforbrug og CO2-udledning. Dette begrænser ikke køreglæden, og motorens stærke moment giver god ydelse fra det lave omdrejningsområde, hvilket sikrer livlig acceleration.

0-100 km/t; 8,4 sekunder (manuel RWD); 8,2 sekunder (automatgear RWD)

Kombineret  brændstoføkonomi: 3,8 l/100 km (75,0 mpg) (manuel RWD); 4,1 l/100 km (68,9 mpg) (automatgear RWD)

CO2-udledning: 99 g/km (manuel RWD); 106 g/km (automatgear RWD)

 
Jaguar XE engine

INGENIUM 2,0-LITERS 4-CYLINDRET TD MED 180 HK

Ingenium 2,0-liters 4-cylindret TD med 180 hk tilbyder imponerende ydelse og økonomi. For en motor af den størrelse tilbyder den et højt omdrejningsmoment, uden at det går ud over effektiviteten - en balance, der opnås takket være dens turbolader med variabel geometri. Den tilpasser sig til den skiftende gennemstrømning af udstødningsgasser og maksimerer omdrejningsmomentet ved lav hastighed for bredspektret power og respons, som er jævn, progressiv og uden forsinkelse.

0-100 km/t; 7,8 sekunder (manuel RWD); 7,8 sekunder (automatgear RWD); 7,9 sekunder (automatgear AWD)

Kombineret  brændstoføkonomi: 4,2 l/100 km (67,3 mpg) (manuel RWD); 4,2 l/100 km (67,3 mpg) (automatgear RWD); 4,7 l -100 km (60,6 mpg) (automatgear AWD);

CO2-udledning: 109 g/km (manuel RWD); 109-111g/km (automatgear RWD); 123 g/km (automatgear AWD)

 
Jaguar XE engine

INGENIUM 2,0-LITERS 4-CYLINDRET TURBO BENZIN MED 200 HK

Ingenium 2,0-liters 4-cylindret turbo benzinmotor med 200 hk tilbyder de køreegenskaber, som karakteriserer større motorer, men med et meget lavere brændstofforbrug. Direkte brændstofindsprøjtning fra centralt monterede solenoid-injektorer sikrer præcis levering af brændstof for meget effektiv og ren forbrænding. Intelligent Continuously Variable Valve Lift control styrer tidlig eller sen åbning af indsugningsventiler, hvilket betyder, at motoren kan tilpasse sin ydelse i forhold til alle kørselssituationer. Dette system arbejder med dobbelt, uafhængig variabel knastakselstyring for at optimere power ved alle hastigheder.


0-100 km/t; 7,1 sekunder (automatgear RWD )

Kombineret  brændstoføkonomi: 6,3 l/100 km (45,1 mpg) (automatgear RWD)

CO2-udledning: 144 g/km (automatgear RWD)

 
Jaguar XE engine

INGENIUM 2,0-LITERS 4-CYLINDRET TWIN TD MED 240 HK

Ingenium 2,0-liters 4-cylindret Twin TD med 240 hk leverer høj power og omdrejningsmoment. Dens sekventielle twin-turbolader anvender høj- og lavtryksspoler for at sikre kontinuerlig acceleration og maksimere ydelsen. Dens højere specifikke effekt opnås ved at bygge oven på dens Ingenium-teknologi. Opdateringer omfatter et common rail-brændstofsystem med et højere tryk og en forbedret strømningshastighed for brændstofinjektorerne - øget fra 1.800 til 2.200 bar.

0-100 km/t; 6,1 sekunder (automatgear AWD)

Kombineret  brændstoføkonomi: 5,2 l/100 km (54,4 mpg) (automatgear AWD)

CO2-udledning: 137g/km (automatgear AWD)

 
Jaguar XE engine

3,0-LITERS V6 SUPERCHARGED BENZIN MED 380 HK

Denne opgraderede 3,0-liters supercharged motor med 380 hk udnytter det indsprøjtningsstyrede, direkte indsprøjtningssystem til at udlede mere energi fra brændstoffet. Ved omhyggeligt at styre luft-/brændstofblandingen i forbrændingskammeret kan motoren opnå sin høje specifikke effekt og potente ydelse. Den kompakte twin vortex supercharger er placeret i motorens ‘V’, og den anvender sofistikeret, elektronisk overvåget boost-styring for at sikre effektivitet og kraftudladninger uden forsinkelse.

0-100 km/t; 4,8 sekunder (automatgear RWD )

Kombineret  brændstoføkonomi  8,1 l/100 km ( 34,9 mpg) (automatgear RWD): 

CO2-udledning: 194 g/km (automatgear RWD)

 

Udforsk alle XE-specifikationer, inklusive motor- og gearkassedata.

SE SPECIFIKATIONER

AUTOMATGEAR

Hurtige skift og uanstrengt acceleration – XEs 8-trins automatgear er smidigt, effektivt og reagerer lynhurtigt. Det er udstyret med en moderne Rotary Selector i Satin Black, og gearkassen giver endnu hurtigere skift og mere sportsligt kick-down i Dynamic Mode og tidligere skift til højere gear i Eco Mode. Du kan også vælge at skifte gear manuelt ved et let tryk på gearvælgerne bag rattet.

MANUEL GEARKASSE

Denne lette og meget avancerede 6-trins manuelle gearkasse bidrager til XEs enestående effektivitet. Huset i aluminium, de hule aksler og tandhjul med huller sparer gram, hvor det er muligt – det gør denne enhed til den letteste i klassen. Den er specifikt designet til den performance, der kræves af sportsvogne, og leverer smidige, korte skift og sublim komfort.

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev