loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

DRIVING PERFORMANCE

Kombinerer det nyeste inden for Jaguars innovation, teknologi og design – XE forener føreren og bilen, bilen og vejen.

XE reagerer smidigt og dynamisk uden at gå på kompromis med kørekomforten – det er en unik balance, der gør den til en ægte Jaguar. Og med muligheden for firehjulstræk med Intelligent Driveline Dynamics mestrer XE krævende vejforhold endnu bedre.

BYG DIN EGEN

LETVÆGTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

XE's utroligt stærke og lette aluminiumsarkitektur sparer vægt uden at gå på kompromis med holdbarheden og hjælper med at opnå en optimal vægtfordeling på næsten 50:50. Denne letvægtsstruktur reducerer ikke bare brændstofforbruget og CO2-udledningen, men betyder også, at XE-serien repræsenterer alt fra 99 g/km til en topfart på 250 km/t.

Jaguar XE driving dynamics

TORQUE VECTORING

XE's Torque Vectoring by Braking giver maksimal kontrol over bilen i selv de skarpeste sving. Med kontrolleret uafhængig opbremsning af de individuelle inderste for- og baghjul leverer systemet enestående smidighed som en sportsvogn og giver føreren en mere tryg oplevelse.

AWD OG INTELLIGENT DRIVELINE DYNAMICS

XE's firehjulstræk (AWD) giver mere jævn og sikker kørsel på alle underlag. Hjertet i systemet er et utroligt hurtigt reagerende og kompakt transfergear med integreret Intelligent Driveline Dynamics (IDD)-software. Den unikke IDD-software er udviklet eksklusivt af Jaguar og omfatter avancerede algoritmer, der reagerer intelligent på vejforholdene. Systemet er både forudseende og reaktivt, og det hjælper med at forhindre, at du mister vejgreb, frem for at hjælpe dig med at genvinde det, når du har mistet det.

Jaguar XE driving dynamics

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Adaptive Surface Response (AdSR) registrerer forskellige underlag for at udnytte det maksimalt tilgængelige vejgreb i hårdt vejr og krævende terræn.* 

*AdSR er ekstraudstyr til modeller med firehjulstræk og Adaptive Dynamics.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

XE's All Surface Progress Control (ASPC) er unikt i denne bilklasse. Det giver ekstra tryghed under glatte forhold. Det er en fartpilot til lav hastighed, der hjælper XE med at klare situationer med lavt vejgreb, uanset vejret – så kan du koncentrere dig om at styre.* 

*Fås kun til automatgear

AVANCERET OPHÆNG

XE's avancerede for- og baghjulsophæng fuldender et chassis, der opnår en sublim kombination af sport og raffinement. Avanceret dæmperteknologi – både passiv og adaptiv – forfiner kørslen yderligere og tilfører XE endnu flere dynamiske egenskaber. Ophængets kontrol, smidighed og feedback giver XE karakter som en sportsvogn.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

AVANCERET KØREDYNAMIK

Dynamic Mode vækker XEs' sportslige karakter til live. Den skærper speederresponsen, øger styrevægten og skifter gear hurtigere og ved højere motoromdrejningstal.

JAGUARDRIVE CONTROL

Med JaguarDrive Control kan du vælge mellem funktionerne Normal, Eco, Dynamic eller Rain Ice Snow, der diskret tilpasser programmeringen af styretøjet og speederen. Eco-funktionen opmuntrer til økonomisk kørsel, mens Dynamic-funktionen giver skærpet speederrespons og tungere styretøj. Når Rain Ice Snow-funktionen vælges, dæmper systemet automatisk accelerationen og leverer mere gradvist vejgreb under glatte forhold.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

ELEKTRISK SERVOSTYRING

Med præcis styring ved høj hastighed og assistance under langsomme manøvrer leverer XE's næste generation af elektrisk servostyring (EPAS) enestående feedback og øjeblikkelig servoassistance. Og det er kun aktivt, når det er nødvendigt, og sparer kræfterne til når du virkelig har behov for det, samtidig med at det sparer brændstof.

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev