loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XE INTERIØR

Fokuseret, præcist og smukt forarbejdet. XE er et inspirerende sted for både fører og passager.

I FØRERSÆDET

Bliv ét med XE I det øjeblik, du synker ned i de indbydende sæder – du sidder lavt i en Jaguar. Den hævede midterkonsol ved siden af dig styrker cockpitfornemmelsen, mens det trindelte instrumentpanel smyger sig i en elegant bue. Hvert eneste greb er inden for rækkevidde.

BYG DIN EGEN

LUKSURIØST INSTRUMENTPANEL

XE's helt unikke trindelte instrumentpanel smyger sig væk fra dig i en elegant bue og skaber en fornemmelse af rummelighed.

bg-modelDisplay

LUKSURIØST INSTRUMENTPANEL

XE's helt unikke trindelte instrumentpanel smyger sig væk fra dig i en elegant bue og skaber en fornemmelse af rummelighed.

Jaguar XE interior

XE VÆKKES TIL LIVE

Med sit helt eget hjerteslag skaber XEs startknap en emotionel forbindelse mellem dig og din bil. Dens 72 dobbeltslag pr. minut er det samme som kattedyret jaguar i hvile. Tryk på startknappen, og XE vågner, viserne hopper, og motoren brøler. På modeller med automatgear glider JaguarDrive Control blidt op i hånden.

bg-modelDisplay

DE MEST UDSØGTE DETALJER

Vores læder leveres af leverandører af de fineste skind i Storbritannien og Italien, hvilket sikrer en naturlig og handskeblød fornemmelse. Twin-needle-lædersyning giver bedre holdbarhed og fås i kontrastfarver, der definerer XE's luksuriøse interiør.

BYG DIN EGEN
Jaguar XE interior

PERSONLIG TILPASNING

I XE har du frie hænder til at sætte dit eget præg på kabinen. Vi leverer moderne materialer i førsteklasses kvalitet og udsøgt håndværk – du skal bare fortælle os, hvordan dit ideelle interiør ser ud. Elegant moderne interiørlister og kvalitetsstof og -læder fås, der passer til udvalget af farvetemaer.

Jaguar XE interior

DESIGNDETALJER

Gennem hele XE understreger kabinearkitekturens naturlige former det omfattende udvalg af moderne og klassiske materialer og overflader. Indlejret i dørsiderne markerer luftdyser i Satin Chrome hver ende af XE's instrumentpanel. De belyses bagfra af XE's kabinestemningsbelysning (ekstraudstyr) og fremhæver kabinens bredde og vores enorme fokus på detaljerne.

Jaguar XE interior

PASSAGERKOMFORT

Med en længde på 4.672 mm og en bredde på 1.850 mm (uden sidespejle) byder XE på rigelig plads til tre voksne på bagsædet. Og med en bagagerumsvolumen på 455 liter er der masser af bagageplads.

STANDARDUDSTYR

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev