loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TEKNOLOGI

XE er fyldt med den nyeste teknologi, der sørger for sikkerhed, underholdning og forbindelse til omverden.

bg-modelDisplay

JAGUAR INNOVATION

Fra omfattende multimedieteknologi til præcisionsbyggede lydsystemer og intelligente kørselsassistenter – XE byder på mange innovative og gnidningsfrit integrerede teknologier.

BYG DIN EGEN

HEAD-UP DISPLAY**

Head-Up Display (HUD) (ekstraudstyr) med laserteknologi projicerer vigtig information op på forruden. Når de er tilgængelige, er oplysninger om Traffic Sign Recognition data, køretøjets hastighed, navigation og fartpilot lette at aflæse, selv i direkte sollys. HUD hjælper dig med at minimere den tid, du bruger på at kigge ned på instrumentgruppen. 


** Ekstraudstyr 

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

 
Jaguar XE In-Car technology

LYD

XE fås med et udvalg af avancerede lydsystemer, inklusive et 80 W Jaguar Sound System med 6 højttalere. Eller, hvis du ønsker en endnu bedre lytteoplevelse, kan du vælge ét af de Meridian-lydsystemer, der fås som ekstraudstyr, inklusive det nye digitale 825 W Surround Sound System med 17 højttalere. Disse systemer sikrer, at du og dine passagerer vil få en rig og omsluttende lydoplevelse, uanset hvor I sidder i XE.

PARK- OG TRAFFIC ASSIST-FUNKTIONER

XE assisterer dig med en række kørselsassistenter, som er lige ved hånden, så alle køreture bliver en mere sikker oplevelse. Dette udvalg af funktioner benytter de nyeste, innovative teknologier og hjælper med at undgå potentielle kollisioner og styre et udvalg af forskellige kørselsscenarier.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING**

Hvis der registreres et potentielt sammenstød, aktiverer XE en akustisk alarm. Derefter aktiveres visuelle advarsler. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af sammenstødet. 

**Standardudstyr (afhængigt af marked)

FØRERASSISTENTER

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev