loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Et blik på XE, og du er slet ikke i tvivl om, at det kun kan være en Jaguar.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.


DYNAMISK DESIGN

XEs proportioner er nøje optimeret for at opnå aerodynamisk effektivitet og stabilitet. Den skærer sig gennem luften med reduceret brændstofforbrug og udledning til følge. Hvert eneste element udnytter eksteriørets maksimale aerodynamiske potentiale uden at gå på kompromis med XEs smukke former.

BYG DIN EGEN
Jaguar XE exterior

AVANCERET AERODYNAMIK

Aerodynamisk performance er en af XE's karrosseridesigns primære funktioner med en imponerende vindmodstand på kun Cd 0,26. Selv den racerbilsinspirerede undervognbeskyttelse og diffuser er designet for at gøre XE så effektiv, økonomisk og raffineret som muligt.

FRONT

Den velformede kølerhjelm smyger sig tilbage fra de markante 'J'-klingeforlygter* og leder luft over og omkring karrosseriet og minimerer luftmodstanden. XE ligger på spring, klar til at slå til.
*Ekstraudstyr (standard til Portfolio og S)

SIDAN

XE's stigende hoftelinje er aerodynamisk finpudset, så luften ledes gnidningsfrit mod bagenden. Den giver et dynamisk udtryk, selv når bilen holder stille. Luftindtag i siderne i krom, der er præget med Jaguar-navnet, hentyder bevidst til F-TYPE, og Jaguars velkendte signatur går i en bue omkring sideruderne.

BAKPARTI

Ét blik på den markante bagende, og du ved, at det kun kan være en Jaguar – XE's bevidst afkortede bagende har et kort udhæng, der understreger bilens potentiale for performance og optimerer luftstrømmen.

ELDREVET, BEVÆGELSESSTYRET BAGKLAP

Eldrevet, bevægelsesstyret bagklap giver føreren mulighed for at betjene bagklappen fra vejsiden uden fysisk berøring af hverken køretøjet eller nøglen. Du skal blot placere en fod under et af bilens bageste hjørner, og bagklappen åbner eller lukker. 

*Kræver nøglefri adgang og parkeringshjælp bag
 

DESIGNDETALJER

LUFTINDTAG I SIDERNE I KROM

Luftindtag i siderne med forkromet ramme, Jaguar-relief og gitter understreger XEs sportslige udtryk.

FORKROMET SIDEBUE

For at skabe en visuel helhed i forhold til kabinen er sideruderne indrammet af en kontinuerlig kromliste (rundt om ruderne).

BAGENDE

Ét blik på XEs stramme bagende og det perfekt proportionerede udhæng og du ved, at det kun kan være en Jaguar. Kun Jaguar, der har været førende inden for aluminiumskonstruktioner til biler i mere end 10 år, har den nødvendige teknologi og ekspertise til at skabe de knivskarpe former.

IKONISKE BAGLYGTER

Med inspiration fra F-TYPE har XEs ikoniske baglygter en markant cirkel, der krydses af en vandret linje.

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.

BYG DIN EGEN

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev