loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ACCESSORIES

Ud over de fem XE-modeller, hver med sin personlighed, kan du vælge mellem et stort udvalg af accessories. På den måde kan du gøre XE til din egen, helt ned i de mindste detaljer.

Med Jaguars accessories kan du tilpasse XE efter din smag, din livsstil og dine interesser. Vi har samlet det mest populære i fire praktiske pakker: Style, Sport, Touring og Outdoor. Se nærmere på dem, og byg derefter din egen XE, eller gennemse onlinetilbehørskataloget for at se det komplette udvalg.

STYLE PACK

Giv XE endnu mere stil i både interiør og eksteriør.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

STYLE PACK INDEHOLDER:

Luftindtag i siderne i Gloss Black, sidespejle i Gloss Black, læderbeklædt gearvælger (fås i sort og rød), sportspedaler i en kombination af rustfrit stål og gummi (ikke vist).

BYG DIN XE

SPORT PACK

Uanset om du er til cykling, surfing eller enhver anden sport, der kræver udstyr – XE har plads til din livsstil.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

SPORT PACK INDEHOLDER:

XE-tværstænger med Jaguar-mærke til alt tagudstyr, en aflåselige, brugervenlig gaffelmonteret cykelholder til letvægtscykler og racerhjul samt en sammenklappelig bagagerumsinddeling, der forhindrer dit udstyr i at glide rundt i bagagerummet.

BYG DIN XE

TOURING PACK

Fra weekendture til forretningsrejser – hold godt styr på tasker, tøj og alt det andet.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

TOURING PACK INDEHOLDER:

En Jaguar-bøjle til montering på nakkestøtten, der sørger for, at dit tøj ikke bliver krøllet, skræddersyet premium-ryglænsopbevaring i læder, en luksusbagagerumsmåtte og et par sidenet til bagagerummet, der holder mindre genstande i bagagerummet fast (ikke vist).

BYG DIN XE

OUTDOOR PACK

Ture på landet eller såmænd blot til den lokale park kan slide på din bil – sørg for at holde din XE ren og som ny.

bg-modelDisplay
Jaguar XE Accessories

OUTDOOR PACK INDEHOLDER:

Stænklapper for og bag, der beskytter karrosseriet mod snavs og stenslag, slidstærke gummimåtter med Jaguar-mærke, der holder kabinens tæpper rene, og en XE-bagagerumsmåtte i gummi, der er let at tage ud og gøre ren.

BYG DIN XE

Du kan vælge din XE-model og tilføje udstyr og tilbehør, som du vil, når du bygger din XE. Og hvis du vil se mere end blot vores fire pakker og gøre din XE endnu mere personlig, kan du gennemse det fulde onlinekatalog.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev