Jaguar XE | Selvsikker og dynamisk: En ny form for sportssedan
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XE

Den mest avancerede, effektive og raffinerede
sportssedan nogensinde fra Jaguar.

EN NY FORM FOR SPORTSSEDAN

Med sit selvsikre design og sine dynamiske køreegenskaber er man ikke et sekund i tvivl om, at XE er en Jaguar. Den føles som en Jaguar og kører som én – XE er Jaguar hele vejen.

BYG DIN BIL
Jaguar XE

EFFEKTIVITET OG PERFORMANCE

XE skærer sig gennem luften med en vindmodstand på helt ned til 0,26. Denne aerodynamiske evne matches af motorens egenskaber. Den 2,0-liters 4-cylindrede Ingenium-benzinmotor med 300 hk leverer uovertruffen anvendelig power og omdrejningsmoment. For fremragende acceleration og ubesværet overhaling er det maksimale omdrejningsmoment tilgængeligt mellem 1.500 - 4.500 omdrejn./min.

UDFORSK MOTORTEKNOLOGI

DESIGN

DYNAMISKE PROPORTIONER

XE fanger øjeblikkeligt øjet – den skiller sig ud blandt konkurrenterne med de
fantastiske proportioner og rene overflader, der danner grundlaget for Jaguars design.

UDFORSK EKSTERIØRET

bg-modelDisplay

TEKNOLOGI INCONTROL

InControl er vores udvalg af avancerede teknologi, der forbinder både dig og din XE med omverdenen. InControl omfatter intuitive og avancerede, integrerede teknologier, som sikrer, at alle kan få det maksimale ud af deres køretur. 10” Touch Pro-skærmen i midten af midterkonsollen understøtter swipe- og knibebevægelser og leverer fantastisk audio-visuel underholdning og navigation.

UDFORSK IN-CAR TECHNOLOGY
Jaguar XE

XE: DET INTELLIGENTE VALG

Innovative og intelligente teknologier, der holder driftsomkostningerne nede, samt konkurrencedygtige priser – XE er det intelligente valg.

BYG DIN EGEN
NCAP

EURO NCAP-RATING – BEDST I KLASSEN

XE fik de maksimale 5 stjerner for sikkerhed på testtidspunktet, men er også officielt den sikreste bil i klassen for store familiebiler i Euro NCAPs prestigefyldte Best in Class Cars of 2015-kåring. 

XE har fået klassens bedste sikkerhedsniveau og de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs tests på grund af sin fremragende beskyttelse ved kollisioner og fik høje point inden for alle kategorier, bl.a. passager- og fodgængersikkerhed. 

XE er født med flere aktive sikkerhedssystemer, herunder bl.a. nødopbremsning, som optimerer sikkerheden i verdensklasse.

BESØG EURO NCAP-WEBSTED

XE TIL VIRKSOMHEDER

XE er designet helt fra bunden med tanke på virksomheders behov. Den tilbyder meget konkurrencedygtige samlede ejeromkostninger med CO2-udledning fra 99 g/km, brændstofforbrug fra 3,8l/100 km og op til 34.000 km eller 2 år mellem serviceeftersyn.

UDFORSK XE TIL VIRKSOMHEDER

XE LANDMARK EDITION

Designet til at være enestående med unik karrosseristyring og eksklusive 18" fælge.

UDFORSK XE LANDMARK EDITION

bg-modelDisplay
Jaguar XE

JAGUAR XE RÆKKEVIDDE

Find din egen balance mellem effektivitet, performance og luksus med XEs modeludvalg.

 

VÆLG DIN XE-MODEL
Jaguar XE

XE PURE

XE i sin reneste form – performance med legendarisk Jaguar-raffinement.
 

Jaguar XE

XE PRESTIGE

Ekstra luksus med et interiør, der er skabt med de fineste materialer.
 

Jaguar XE

XE PORTFOLIO

Højdepunktet inden for XE-luksus med fokus på elegance og finesse.  
 

Jaguar XE

XE R-SPORT

Selvsikker og sportslig stil med udvendige sportslige detaljer og 8-vejs justerbare sportssæder.

XE LANDMARK EDITION

En ny, eksklusiv kombination af dynamisk, sportslig stil og raffinement.

XE 300 SPORT

Det stilfulde og selvsikre valg, med en unik kombination af markante designdetaljer.
 

Jaguar XE

XE S

Rendyrket sportslig performance med en utrolig 3,0-liters V6 Supercharged-motor med 340 hk
 

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev