loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

VERDENSPREMIERE I AMSTERDAM

 

Dua Lipa, der har rødder i Storbritannien og Kosovo, har i samarbejde med Jaguar udviklet et koncept, hvor musik skabes på en helt ny måde. Ved hjælp af den innovative software fra Jaguar og data fra hendes I-PACE-drev har hun skabt et eksklusivt remix af sit nyeste nummer "Want To". Det er allerede blevet den mest remixede sang i musikhistorien, efter Dua Lipas præsenterede nummeret ved en eksklusiv koncert i Amsterdam.


Sammen bestemmer vi farten. Tag del i det.


Følg med på vores sociale kanaler for at holde dig opdateret om de næste arrangementer.

 

GALLERI

A new kind of track

Musik forvandler alle køreture til noget individuelt og unikt. I samarbejde med Dua Lipa har vi sprængt rammerne. Ved hjælp af Jaguars skræddersyede software har hun skabt et eksklusivt remix af sit nyeste nummer "Want To", mens hun kørte i Jaguar I-PACE. Bilens intelligente sensorer registrerede Dua Lipas kørestil – fra acceleration til forbrug af elektrisk energi – og brugte de genererede data til at påvirke nummeret.

LYT TIL NUMMERET NU

“Want To” remix?

Når du har den rette algoritme, har du ikke brug for rytme.

Nu har vi givet fans over hele verden mulighed for at skabe deres egne individuelle remix ved hjælp af deres egne data – ud fra den måde, de kører på, på basis af de sange, de lytter til, eller ved at trykke en rytme på en mobil enhed.

Der er mulighed for mere end en million forskellige remix med mange forskellige tempi og versioner med udgangspunkt i musikgenrer, der spænder lige fra hiphop og dance til orkestermusik, popmusik og D&B. 

Med nogle få klik kan du dele dit musiske mesterværk med resten af verden. Brug #thepace

SKAB DIT EGET REMIX NU

MØD PACE-FAMILIEN

Pace-familien har Jaguars DNA og bruger sine praktiske egenskaber til at skabe en række SUV’er uden sammenligning. Alle modellerne har den nyeste teknologi indbygget, og nytænkning giver hvert enkelt køretøj sin egen helt unikke personlighed. 

I-PACE

Introduktion af Jaguars første fuldt elektriske performance-SUV. Den nye Jaguar I PACE er udviklet helt fra bunden og er en rent batteridreven elbil (BEV). En fryd for øjet og skøn at køre i. Mest af alt giver I PACE Jaguar ægte køreglæde.

LÆS MERE

E-PACE

E PACE er Jaguars første kompakte SUV. Dette alsidige køretøj er en unik fusion af smidighed, skønhed og dynamiske køreegenskaber.  Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien supplerer E PACE hverdagens praktiske anvendelighed med Jaguars velkendte ydelse. Verden har aldrig før set en kompakt SUV som denne.

LÆS MERE

F-PACE

Vores luksuriøse performance-SUV kombinerer sportslige køreegenskaber og dramatisk skønhed med effektivitet og praktisk anvendelighed i hverdagen. F-PACE er fyldt med avanceret teknologi, der sikrer dig tryg kørsel, opkobling til internettet og en underholdende oplevelse. Den er enestående med kompetent ydelse og gør hverdagens kørsel til en ekstraordinær fornøjelse for dig og din familie.

LÆS MERE