loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR XE PRIVATLEASING

Jaguar XE er den mest avancerede, effektive og raffinerede premium-sportssedan nogensinde fra Jaguar. XE kombinerer en ægte Jaguars sportslige karakter med teknologier, der hjælper dig med at holde forbindelsen, og er udviklet med fokus på køreglæde, uanset om du arbejder eller holder fri. 

Dens letvægtsarkitektur i aluminium sikrer præcise, sportsligt inspirerende og dynamiske køreegenskaber samt en suveræn brændstoføkonomi, der er god for virksomhedens bundlinje. Dens InControl-teknologi* – en digital platform, som forbinder fører og bil – tilbyder et udvalg af produkter, som giver dig total kontrol over alle elementer inde i bilen og forbinder dig gnidningsfrit og sikkert med din XE, når du ikke befinder dig i den. 

 

KONTAKT FORHANDLER BOOK PRØVETUR  SE PRISLISTE

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR XE

Få fremvist Jaguar XE hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING
Jaguar XE

XE S

Jaguar XE har S som standard udstyrsniveau, hvilket lever fuldt op til de sportslige toner som bilen i højeste grad understøtter. Bilen leveres med et eksklusivt interiør som blandt andet byder på lædersæder, 12-vejs elektroniske forsæder, 10” Touchskærm, DAB, Apple Carplay®, Ambient belysning i kabinen og meget mere. Bilens ydre kendetegnes på dynamiske 18” alufælge, premium LED forlygter med signatur og LED baglygter. Jaguar XE S er mere raffineret og dynamisk end nogensinde før.


Jaguar XE

XE SE

Udover udstyret i S, leveres Jaguar XE SE med en række ekstra optioner. SE indeholder blandt andet WiFi Hotspot og det nye interaktive førerdisplay, som forbedrer bilens samlede multimedieoplevelse betydeligt. Endvidere bliver bilen mere brugervenlig med bekvemmeligt udstyr såsom 360° parkeringshjælp, skiltegenkendelse, nøglefri adgang og navigation.


Jaguar XE

XE R-Dynamic

Jaguar XE kan også vælges som R-Dynamic, som giver bilen en mere rå karakter i form af blandt andet detaljer i Satin Chrome. Interiøret er med sort himmel, raffinerede sportssæder med kontrastsyninger og gearskifte på rattet i Satin Chrome. Udadtil ændres bilens udtryk med R-Dynamic kofangere både for og bag, samt en række detaljer på blandt andet luftindtag. Jaguar XE R-Dynamic leveres andre alufælge, afhængigt af udstyrsniveau.


PRØV VORES LEASINGBEREGNER

XE

Vælg Model
Udbetaling (inkl. moms)
kr
Udbetalingen er en éngangs ydelse som betales ved aftalens indgåelse som del af den totale omkostning ved privatleasing
Antal måneder
Hos Jaguar er det standard at en aftale om privatleasing strækker sig over 36 måneder. Har du behov for længere eller kortere leasing periode, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandler.

Løbetiden er ikke tilgængelig ved erhvervs leasing
Angiv kilometer
Angiv her det antal kilometer du forventer at køre i løbet af et år. Den månedlige ydelse vil variere efter kilometer behov.
km
  km
  km
Tillægsprodukter
- Metallak fra kr. 248 pr. mdr.
- Forsikring* fra kr. 104 pr. mdr.
- friskadeforsikring** fra kr. 667 pr. mdr. 
- Afleveringsforsikring*** fra kr. 133 pr. mdr. 
Leasing type
Angiv ønsket leasingtype.

Erhvervs leasing er ikke tilgændelig
Månedlig ydelse
0.0
kr (inkl. moms)
Fordele ved leasing
  • Undgå at forhandle pris på ny og brugt bil
  • Undgå værkstedsregninger på f.eks. service
  • Undgå bekymring om afskrivning på din nye bil
Ved anmodning om tilbud ved Jaguar forhandleren via denne hjemmesider, tilkendegiver du en hensigt om leasing. Denne anmodning er ikke en bindende bestilling og du er derfor ikke forpligtet til at indgå aftale om leasing af en bil, ligesom Jaguar ikke er forpligtet samme. En Aftale om privatleasing er inkl. moms, serviceaftale, etableringsomkostninger samt leveringsomkostninger på kr. 3.980,- og ekskl. årlig ejerafgift. Priserne er baseret på 36 måneder og leasing tilbydes af Jyske Finans. Priserne er vejledende og der tages forbehold for evt. fejl og prisændringer. * Forsikring indebære ** Friskadeforsikring *** Afleveringsforsikring

Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant Jaguar-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte British Car Import A/S.