loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR I-PACE

Få fremvist Jaguar I-PACE hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

I-PACE S

Jaguar I-Pace leveres som standard med udstyrsniveauet S, som indeholder LED lygter for og bag, Navigation Pro, Bakkamera med 360° parkeringshjælp,18” alufælge, Apple Carplay® og meget mere. Når du køber en Jaguar I-Pace får du en Clever ladestander til hjemmeadressen, så det altid er muligt at få ladet det store 90 KWH batteri op. Uanset udstyrsvariant leverer bilen 400 hestekræfter og en rækkevidde på op til 415 km ift. WLTP målemetoden.


I-PACE SE

Udover S, har Jaguar I-Pace SE en række attraktive optioner. Jaguar I-Pace SE er udstyret med el-bagklap, Premium LED lygter med signatur, 20” alufælge og en Drive Pack, som indeholder adaptiv fartpilot med Stop & Go, High-Speed Emergency Braking og Blind Spot Assist. Ydermere er kabinen opdateret med en komfortabel læderkabine med 10-vejs el-justerbare forsæder.


I-PACE HSE

Jaguar I-Pace HSE har udover SE, Matrix LED forlygter, 20” 5 eget alufælge med Diamond Turned finish, 18-vejs el-justerbare forsæder i en kabine af Windsor læder. Kabinen har varme i alle sæder og køling i forsæderne. I Jaguar I-Pace HSE kan man også opleve det fantastiske MeridianTM Surround Sound System på 825 Watt med hele 15 højttalere.


JAGUAR PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. 
Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Du kan her beregne prisen på leasing hvis du f.eks. ønsker flere kilometer. Har du behov for længere eller kortere leasing periode eller er du interesseret i ekstra udstyr på din bil, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandler som vil hjælpe dig med, at skræddersy en aftale der passer til dig.  

 
Jaguar I-PACE Leasing - Privat og Erhverv
I-PACE

Vælg Model
Udbetaling (inkl. moms)
kr
Udbetalingen er en éngangs ydelse som betales ved aftalens indgåelse som del af den totale omkostning ved privatleasing
Antal måneder
Hos Jaguar er det standard at en aftale om privatleasing strækker sig over 36 måneder. Har du behov for længere eller kortere leasing periode, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandler.

Løbetiden er ikke tilgængelig ved erhvervs leasing
Angiv kilometer
Angiv her det antal kilometer du forventer at køre i løbet af et år. Den månedlige ydelse vil variere efter kilometer behov.
km
  km
  km
Tillægsprodukter
- Metallak fra kr. 248 pr. mdr.
- Forsikring* fra kr. 104 pr. mdr.
- friskadeforsikring** fra kr. 667 pr. mdr. 
- Afleveringsforsikring*** fra kr. 133 pr. mdr. 
Leasing type
Angiv ønsket leasingtype.

Erhvervs leasing er ikke tilgændelig
Månedlig ydelse
0.0
kr (inkl. moms)
Fordele ved leasing
  • Undgå at forhandle pris på ny og brugt bil
  • Undgå værkstedsregninger på f.eks. service
  • Undgå bekymring om afskrivning på din nye bil
Ved anmodning om tilbud ved Jaguar forhandleren via denne hjemmesider, tilkendegiver du en hensigt om leasing. Denne anmodning er ikke en bindende bestilling og du er derfor ikke forpligtet til at indgå aftale om leasing af en bil, ligesom Jaguar ikke er forpligtet samme. En Aftale om privatleasing er inkl. moms, serviceaftale, etableringsomkostninger samt leveringsomkostninger på kr. 3.980,- og ekskl. årlig ejerafgift. Priserne er baseret på 36 måneder og leasing tilbydes af Jyske Finans. Priserne er vejledende og der tages forbehold for evt. fejl og prisændringer. * Forsikring indebære ** Friskadeforsikring *** Afleveringsforsikring

Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant Jaguar-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte British Car Import A/S.