Privatleasing af Jaguar XE, XF og F-PACE | Læs mere
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

PRIVATLEASING AF JAGUAR

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. 

Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler således vi finder den løsning som matcher dine behov. 

 

   JAGUAR XF JAGUAR E-PACE JAGUAR I-PACE
Jaguar XF

JAGUAR XF PRIVATLEASING

XF bygger videre på succesen med Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.JAGUAR XF

BOOK PRØVETUR

JAGUAR E-PACE PRIVATLEASING

Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien tager den helt nye E-PACE den medrivende Jaguar Driving Experience og tilfører praktisk anvendelighed i dagligdagen med indvendige opbevaringsmuligheder, som er førende i klassen. Verden har aldrig før set en kompakt SUV som denne.

LÆS MERE

BOOK PRØVETUR

JAGUAR I-PACE PRIVATLEASING

I-PACE er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn med et forførende look og fantastiske køreegenskaber, ligesom den er nem at have med at gøre i dagligdagen og forbundet som aldrig før. Gør den til din egen i dag.

LÆS MERE

BOOK PRØVETUR

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev