loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

PRIVATLEASING AF JAGUAR

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. 

Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler således vi finder den løsning som matcher dine behov. 

 

   JAGUAR XE JAGUAR XF JAGUAR E-PACE JAGUAR I-PACE JAGUAR F-PACE
XE Business Comfort Edition

JAGUAR XE PRIVATLEASING

Med sit selvsikre design og sine dynamiske køreegenskaber er man ikke et sekund i tvivl om, at XE er en Jaguar. Den føles som en Jaguar og kører som én – XE er Jaguar hele vejen.

 

LÆS MERE


BOOK PRØVETUR
Jaguar XF

JAGUAR XF PRIVATLEASING

XF bygger videre på succesen med Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.JAGUAR XF

BOOK PRØVETUR

JAGUAR E-PACE PRIVATLEASING

Med et førerfokuseret cockpit i hjertet af et interiør med fokus på familien tager den helt nye E-PACE den medrivende Jaguar Driving Experience og tilfører praktisk anvendelighed i dagligdagen med indvendige opbevaringsmuligheder, som er førende i klassen. Verden har aldrig før set en kompakt SUV som denne.

LÆS MERE

BOOK PRØVETUR

JAGUAR I-PACE PRIVATLEASING

I-PACE er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn med et forførende look og fantastiske køreegenskaber, ligesom den er nem at have med at gøre i dagligdagen og forbundet som aldrig før. Gør den til din egen i dag.

LÆS MERE

BOOK PRØVETUR

JAGUAR F-PACE PRIVATLEASING

Nyd den helt nye Jaguar F-PACE med det forførende design og de uovertrufne køreegenskaber, som Jaguar er så kendt for, tilsat praktisk alsidighed. Det muskuløse kraftfulde ydre er inspireret af F-TYPE og giver F-PACE en fremtoning, der vækker opsigt. En præcis styring og stramt vejgreb får F-PACE til at køre som en sportsvogn, takket være det unikke aluminiums dobbelte wishbone-forhjulsophæng og Integral Link-baghjulsophæng, En enestående kombination af sportslig performance til hverdagens behov.
BOOK PRØVETUR

JAGUAR PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. 
Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Du kan her beregne prisen på leasing hvis du f.eks. ønsker flere kilometer. Har du behov for længere eller kortere leasing periode eller er du interesseret i ekstra udstyr på din bil, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandler som vil hjælpe dig med, at skræddersy en aftale der passer til dig.  

 
E-PACE

F-PACE

Jaguar I-PACE Leasing - Privat og Erhverv
I-PACE

XE

XF

XF Sportbrake

Vælg Model
Udbetaling (inkl. moms)
kr
Udbetalingen er en éngangs ydelse som betales ved aftalens indgåelse som del af den totale omkostning ved privatleasing
Antal måneder
Hos Jaguar er det standard at en aftale om privatleasing strækker sig over 36 måneder. Har du behov for længere eller kortere leasing periode, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandler.

Løbetiden er ikke tilgængelig ved erhvervs leasing
Angiv kilometer
Angiv her det antal kilometer du forventer at køre i løbet af et år. Den månedlige ydelse vil variere efter kilometer behov.
km
  km
  km
Tillægsprodukter
- Metallak fra kr. 248 pr. mdr.
- Forsikring* fra kr. 104 pr. mdr.
- friskadeforsikring** fra kr. 667 pr. mdr. 
- Afleveringsforsikring*** fra kr. 133 pr. mdr. 
Leasingtype
Angiv ønsket leasingtype.

Erhvervs leasing er ikke tilgændelig
Månedlig ydelse
0.0
kr (inkl. moms)
Fordele ved leasing
  • Undgå at forhandle pris på ny og brugt bil
  • Undgå værkstedsregninger på f.eks. service
  • Undgå bekymring om afskrivning på din nye bil
Forsikring - Jaguar Insurance / Land Rover Insurance BEMÆRK TIL FORSIKRING: Ved tilvalg af forsikring skal dette oplyses inden leasingaftalen genereres i JYFFI. Ellers bliver forsikring afvist. Betinget af at leasingtager er over 26 år, har minimum 3 års bonus uden tab og maksimalt 1 skade i løbet de seneste 3 år. Forsikringen er inkluderet vejhjælp i Danmark. Det er et forsikringskrav, at bilen har en GPS-tracker monteret, når værdien overstiger kr. 300.000 (bilens netto værdi uden afgift DOG INKLUSIV MOMS). Friskadedækning kan kun vælges, hvis der er tilvalgt forsikring via NCG Finans A/S. Vejhjælp i Europa er inkluderet i forsikringen. Forsikringserklæring skal underskrives af kunden. Hvis vi ikke modtager forsikringserklæring i underskrevet stand, vil forsikringen blive opsagt. Tilvalgsforsikring (Skal være forsikret via Jaguar Insurance/Land Rover Insurance) Friskadedækning - tillæg til bilforsikringen Friskadedækningen dækker skader forvoldt ved: brand, eksplosion, kortslutning og lynnedslag tyveri og røveri nedstyrtning af genstande på bilen skade på bilens ruder og lygteglas, herunder sidespejle Ovenstående skader friholder forsikringstageren for eventuelle præmierykningsmæssige konsekvenser og for at skulle betale selvrisiko. Det er dog en mindre selvrisiko på kr. 1.586, hvis frontruden skal skiftes og ikke kan repareres. Erstatningsbil ved totalskade i op til 14 dage. Dog maks. 500 kr. pr. døgn (gælder dog kun hvis værkstedet eller Købstædernes ikke kan stille en bil til rådighed). Erstatningsbil i tilfælde af tyveri i op til 28 dage. Dog maks. 500 kr. pr. døgn. Forsikringen koster kr. 1.250 årligt. Afleveringsforsikring - tillæg til bilforsikringen Afleveringsforsikringen dækker de skader, som bilen har ved aflevering efter endt leasing. For hver kr. 15.000 inkl. moms, som bilen er skadet, vil leasingtager blive opkrævet en selvrisiko på kr. 5.200. Dvs. hvis bilen er skadet for kr. 45.000, koster det kr. 15.600 i selvrisiko. Eller hvis bilen er skaden for kr. 25.000, koster det 10.400.

Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant Jaguar-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte British Car Import A/S.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev