ICE ACADEMY
I SVERIGE

SPÆNDENDE ISKØRSEL I DET BUNDFROSNE LANDSKAB

Arjeplog er beliggende på kanten af ​​den svenske polarcirkel en næsten surrealistisk og isnende vildmark. Men det er ikke kun den kolde luft, der vil tage pusten fra dig på denne kørselsoplevelse for livet.

PRØV ISKØRSEL – EN VILD OG UNIK OPLEVELSE

DIN ISKØRSELSPAKKE

DIN ISKØRSELSPAKKE

Vores mest fleksible og komprimerede Ice Academy-oplevelse for entusiaster, der har kalenderen fyldt. Starter dagen med at vælge mellem en Jaguar F PACE eller en Land Rover Defender – efterfølgende kan din eftermiddagskørsel opgraderes med op til tre ekstra køretøjer fra vores line-up.
HOLD MIG INFORMERET
ICE DRIVE

ICE DRIVE

Dette er den perfekte introduktion til at lære at køre på is og kan fås som en 3-dages weekendtur eller en 4-dages tur midt på ugen. Med polarcirklen som spektakulær baggrund tester du dine grænser på de forskellige isbaner.
HOLD MIG UNDERRETTET
ICE DRIVE ADVANCED

ICE DRIVE ADVANCED

Ice Drive Advanced kan fås som en 3-dages weekendtur eller en 4-dages tur midt på ugen og er skræddersyet til tilbagevendende gæster eller gæster, som har prøvet iskørsel før. Sæt en række biler fra Jaguar og Land Rover på nogle tekniske udfordringer, og få mest muligt ud af den personlige undervisning.
HOLD MIG UNDERRETTET

VI SØRGER FOR SIKKERHEDEN

For at sikre, at du får den mest komfortable og sikre oplevelse hos os, overholder alle Jaguar og Land Rover køreprogrammer regeringens seneste Covid-19 retningslinjer.

GENNEMSE
ANMELDELSER FRA VORES GÆSTEBOG

Se, hvad vores seneste frygtløse gæster syntes om deres oplevelse med Jaguar på Ice Academy.
DOWNLOAD GÆSTEBOG

"Fantastisk fra først til sidst. Lev livet fuldt ud, og kom bare med endnu flere oplevelser!"


GRAHAM, STORBRITTANIEN

ICE ACADEMY GALLERI

Få en forsmag på, hvad der venter ved Ice Academy.
SE GALLERI

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

ÅBN ALLE
COVID-19
GENERELT
PRIS
KØRSEL
REJSE