JAGUAR ICE DRIVE

JAGUAR ICE DRIVE

Fire dage fyldt med adrenalin og snedække på kanten af polarcirklen.

REJSEPLAN

DAG 1

DAG 1

Ved ankomsten bliver du overført til Hotel Silverhatten, der er beliggende med en fantastisk udsigt over Hornavansøen og de omkringliggende fyrretræer. Nyd drikkevarer og middag i selskab med de andre gæster.
DAG 2

DAG 2

Efter morgenmad og en briefing, er du på vej på den frosne sø til din første session. Det er nu det sjove virkelig starter, efterhånden som du lærer at opretholde en konstant udskridningsvinkel.
DAG 3

DAG 3

Efter en kort morgenbriefing er du tilbage ude på isen og klar til nye udfordringer. Herefter følger en udflugt til det hemmelige vintertestanlæg.
DAG 4

DAG 4

Efter morgenbriefing er det sidste mulighed for at se, hvor meget du har lært, når du med fuld fart glider rundt i omgivelserne en sidste gang.

FÅ MEST MULIGT UD AF DIT EVENTYR

Som om kørsel i en Jaguar på en dybfrossen sø ikke var nok. Når du alligevel er taget hele vejen til Arktis, skal du også have det meste ud af det. Tilføj en ekstra og helt unik oplevelse.

HOT LAPS

HOT LAPS

Oplev spændingen ved vores mest ekstreme, højtydende Jaguarer, når du drifter og piruetterer dig vej rundt på vores mest krævende isbane. ​
SNESAFARI

SNESAFARI

Kom på en hæsblæsende tur på snescooter gennem Arjeplogs frosne landskab. Vi tør godt love dig, du ikke kommer til at fryse.
HUNDESLÆDE

HUNDESLÆDE

Byt Jaguars hestekræfter ud med kræfterne fra ivrige slædehunde. Du får lov til at styre et team af slædehunde gennem det snehvide landskab. Og du vil aldrig glemme det.

IKKE-KØRENDE LEDSAGERE

Fra forfriskende huskyture til ekstraordinære kulturelle oplevelser og lokale traditioner giver vores plus-one-pakke ikke-kørende ledsagere mulighed for at
deltage i drømmeferien, inklusive måltider og indkvartering.

HUNDESLÆDEKØRSEL MED HUSKIES


Vågn op til en rolig køretur over snedækkede marker om bord på dette originale, arktiske terrængående transportmiddel.

KONTAKT OS

Dette program foregår på engelsk. Vores kontorer har åbent fra 9:00 til 17:30 GMT mandag til fredag, undtagen helligdage.
(Lokale gebyrer kan pålægges)


Telefon: +44 207 291 5253

E-mail: [email protected]

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OPEN ALL
GENERELT
PRIS
KØRSEL
REJSE

ANDRE ICE ACADEMY OPLEVELSER

ICE DRIVE

ICE DRIVE

Tag afsted i tre dage over weekenden eller fire dage midt i ugen. Du bestemmer, hvor mange dage du vil fylde med adrenalin, høj puls og frost i Arktis.
ICE DRIVE LITE

ICE DRIVE LITE

Hører du til de utålmodige, er Ice Drive Lite måske for dig. Om morgenen får du introduktion til bilerne og landskabet. Og derefter er du klar til at blive sendt afsed ud på dit livs køretur.