ICE DRIVE LITE

ICE DRIVE LITE

To dage i den svenske vildmark du aldrig glemmer

REJSEPLAN

DAG 1

DAG 1

Ved ankomsten bliver du overført til Hotel Silverhatten, der er beliggende med en fantastisk udsigt over Hornavansøen og de omkringliggende fyrretræer. Nyd drinks og middag sammen med de andre gæster
DAG 2

DAG 2

Efter en tidlig briefing så er du på vej på isen til din første morgensession. Nu finder du ud af, hvor meget du kan huske fra sidste år. Eftermiddagen bliver en adrenalinfyldt session i højtydende biler.​

FÅ MEST MULIGT UD AF DIT EVENTYR

Som om kørsel i en Jaguar på en dybfrossen sø ikke var nok. Når du alligevel er taget hele vejen til Arktis, skal du også have det meste ud af det. Tilføj en ekstra og helt unik oplevelse.

HOT LAPS

HOT LAPS

Oplev spændingen ved vores mest ekstreme, højtydende Jaguarer, når du drifter og piruetterer dig vej rundt på vores mest krævende isbane. ​
SNESAFARI

SNESAFARI

Kom på en hæsblæsende tur på snescooter gennem Arjeplogs frosne landskab. Vi tør godt love dig, du ikke kommer til at fryse.
HUNDESLÆDE

HUNDESLÆDE

Byt Jaguars hestekræfter ud med kræfterne fra ivrige slædehunde. Du får lov til at styre et team af slædehunde gennem det snehvide landskab. Og du vil aldrig glemme det.

IKKE-KØRENDE LEDSAGERE

Har du en ledsager med på turen, som ikke skal ud og køre iskørsel i en Jaguar, sørger vi for, at vedkommende alligevel får uforglemmelige oplevelser.
Der er nemlig mulighed for at komme på en hundeslædetur gennem snelandskabet, komme på vandretur i snesko eller bruge en dag i samernes fodspor.

HUNDESLÆDEKØRSEL MED HUSKIES


Vågn op til en rolig køretur over snedækkede marker om bord på dette originale, arktiske terrængående transportmiddel.

KONTAKT OS

Dette program foregår på engelsk Vores kontorer har åbent fra 9:00 til 17:30 GMT mandag til fredag, undtagen helligdage.
(Lokale gebyrer kan pålægges)

Telefon: +44 207 291 5253
E-mail: [email protected]

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OPEN ALL
GENERELT
PRIS
KØRSEL
REJSE

ANDRE ICE ACADEMY OPLEVELSER

JAGUAR ICE DRIVE

JAGUAR ICE DRIVE

Sammen med Jaguar lærer du at drifte, at behærske avancerede is-kørebaner og besøg Jaguar Land Rovers Cold Climate Test Centre.
ICE DRIVE

ICE DRIVE

Tag afsted i tre dage over weekenden eller fire dage midt i ugen. Du bestemmer, hvor mange dage du vil fylde med adrenalin, høj puls og frost i Arktis.