JAGUAR LAND ROVER ICE ACADEMY, SVERIGE 2017
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR LAND ROVER ICE ACADEMY, SVERIGE 2017

LÆS MERE

I hjertet af Lapland i Nordsverige ligger Arjeplog, som byder på åndeløse, skandinaviske naturlandskaber. Området er desuden hjemsted for det spændende Jaguar Land Rover Ice Academy. Her midt i denne dybfrosne, vilde natur ligger vores arktiske testanlæg, hvor vi presser vores køretøjer til det yderste i vores ubønhørlige jagt på excellence. Nu er det din tur. Kom med herop til vinter, og løft dine køreevner til et helt nyt niveau.

Jaguar Land Rover Ice Academy

KØR TIL GRÆNSEN

Vores erfarne køreinstruktører er højt kvalificerede, og de hjælper dig hele vejen, mens du lærer at mestre den medrivende kunst at køre på is. Deres hårdt tilkæmpede viden og erfaring anvendes til at udvikle vores nøje planlagte øvelser, bl.a. at drifte i en cirkel, at køre i ottetal, prøve forskellige køretekniske baner og terrænsporet. Under deres kyndige ekspertvejledning lærer du at udvikle alle de evner, du skal bruge for at køre selvsikkert på is.Jaguar Land Rover Ice Academy

ICE DRIVE

2 overnatninger, 1,5 dags kørsel mandag til onsdag eller onsdag til fredag

LÆS MERE

Jaguar Land Rover Ice Academy

ET UFORGLEMMELIGT STED

Frosne søer så langt øjet rækker. Sneklædte fyrretræer, som glitrer under det magiske nordlys. Den arktiske tundra, nøgen og enestående smuk. Stilhed, hvor kun naturens lyde høres. Du har en fornemmelse af at være ved civilisationens udkant. Findes der et bedre sted at afholde det medrivende Jaguar Land Rover Ice Academy?

ICE ACADEMY GALLERY

Spektakulære biler linet op mod det åndeløse, arktiske landskab i baggrunden. Her er et par billeder for at give dig en forsmag på de uforglemmelige oplevelser, som venter dig. Forstil dig selv stående her, og husk nu dit kamera!

bg-modelDisplay

Arjeplog i Sverige er stedet, hvor vi presser vores køretøjer til det yderste, og nu er det din tur til at prøve kræfter med den nådesløse is og sne. Med nogle af klodens laveste temperaturer er det ikke et sted for sarte sjæle. Få den nyeste information om, hvordan du kan tage del i dette actionspækkede eventyr.

De viste køretøjer tjener illustrative formål, og det kan forekomme, at de ikke står til rådighed for kørsel den pågældende dag.

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev