<h3>JAGUAR PRODUKTIONSTUR I SOLIHULL</h3>

Kom med om bag kulissen i Solihulls fantastiske, nye og topmoderne produktionsanlæg, hvor du ledsages af en erfaren guide og ser det, der kræves for at producere nogle af de teknologisk mest avancerede biler i verden.

BOOK EN OPLEVELSE
INTELLIGENT METAL
Jaguars nye monocoque-konstruktion med intensiv brug af aluminium er den første i sin klasse og revolutionerer bilernes dynamik, raffinement og køreegenskaber. På Lode Lane kan du se perfekte udformede karrosserier tage form - komplet med signaturbagpartiet.
ELEGANT CYBERNETIK
Kom helt tæt på de 627 højteknologiske robotter i vores dedikerede, cybernetiske hær, som former, nitter og samler hver eneste bil i perfekt harmoni. Heriblandt den nye F-PACE med dens unikke letvægtskarrosseri bygget helt fra bunden ved hjælp af højteknologiske præcisionskameraer. Dette udføres, før vores dygtige håndværkere tilpasser og færdiggør hver eneste unikke Jaguar efter forskrifterne.
DESIGN DIN EGEN
Tænker du på at købe en Jaguar? Jaguar Factory Tours giver dig mulighed for at slippe fantasien løs blandt hundredevis af skræddersyede elementer. Man kan vælge mellem interiørdele såsom handskeblødt læder i Jet, Latté eller Brogue. Interiørlister i børstet aluminium eller Satin Fine Line Wood. Hjulkapsler, lakfarver og multimedie-muligheder for en klassisk, sportslig eller moderne følelse.
VIGTIG INFORMATION FOR BESØGENDE
Hvordan bestiller jeg?

For yderligere oplysninger om bestilling og tilgængelighed

Ring til os på: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

Eller send en e-mail til [email protected]
[email protected]

Meget begrænset antal pladser. Bestil i forvejen.

KØB DIN OPLEVELSE

Skal jeg medbringe noget?

Turen er omfattende, så vi anbefaler, at du har komfortabelt tøj og fornuftigt fodtøj på. Håndtasker, rygsække og andre typer håndbagage er ikke tilladt på fabrikken. Du kan efterlade håndbagage sikkert i Jaguar Visitor Centre. Vi vil gerne sikre, at du kan komme så tæt som muligt på vores produktionsbiler under turen. Vi udleverer eventuelt beskyttelsesgenstande, som skal dække eksempelvis ure, smykker og bæltespænder. Vores råd er at efterlade sådanne genstande sikkert derhjemme.Når du besøger vores anlæg bedes du tildække ben og arme og bruge fornuftigt fodtøj. Åbne sko, sandaler, shorts og t-shirts er ikke tilladt i nogen af produktionsanlæggene.

Hvor gammel skal jeg være?

Du skal være ældre end 10 år for at deltage i turen. Personer under 16 år skal ledsages af en voksen.

Kan jeg parkere ved fabrikken?

Parkering er gratis ved fabrikken.

Hvornår skal jeg ankomme?

Alle vores anlæg er underlagt helt fastlagte, nøjagtige rutiner. Du bedes ankomme til The Jaguar Visitor Centre 15 minutter før dit starttidspunkt for at være sikker på, at du er registreret og klar til at deltage.

Må jeg tage billeder?

Billeder må kun tages i bestemte områder, hvorfor du bedes spørge din tourguide eller vært.

Er der adgang for personer med handicap?

Turen giver adgang for personer med handicap. Du bedes dog informere os om særlige behov, så alle nødvendige foranstaltninger kan træffes på forhånd.

SÅDAN FINDER DU OS

ADRESSE
The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

SATELLITNAVIGATIONSKOORDINATER TIL P-PLADS:
N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

FÅ VEJVISNING

Vi ser frem til dit besøg, men du bedes huske, at der er et begrænset antal pladser, hvorfor du skal bestille plads i forvejen.

BOOK EN EXPERIENCE-KØRETUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din lokale Jaguar-forhandler.