<h3>JAGUAR PRODUKTIONSTUR I CASTLE BROMWICH</h3>

Hvad kræver det at skabe nogle af verdens mest teknologisk avancerede biler? Få svar på dette, når en af vores tourguider ledsager dig på en eksklusiv tur rundt i den ikoniske fabrik i Castle Bromwich, hvor du får et førstehåndsindtryk af hele produktionsprocessen lige fra pladedelene til den færdige bil.

BOOK EN OPLEVELSE
FRA PLADEDELE TIL RENDYRKET SPÆNDING
Hvis du nogensinde har tænkt på, hvordan en Jaguar mon bliver til? Uanset om du allerede ejer en Jaguar eller overvejer at købe en, får du her chancen for at opleve processen fra start til slut.
ALUMINIUM
Jaguars intelligente aluminiumsarkitektur revolutionerer den måde, vi fremstiller mere smidige og responsive biler på. På anlægget i Castle Bromwich kan du se verdens største aluminiumspresse, som er fremstillet for at skabe F-TYPENs avancerede, unikke, slanke og aerodynamiske form.
CYBERNETIK
Firs procent af Jaguar XJs karrosseri er konstrueret af mere end hundrede højteknologiske robotter, som samarbejder i perfekt harmoni. Se Jaguars dedikerede, cybernetiske hær forme, nitte og samle Jaguar-modeller, før dygtige håndværkere med kærlighed fuldender hver eneste unikke bil, så den lever op til specifikationerne.
DESIGN DIN EGEN JAGUAR
Hvis du overvejer at købe en Jaguar, tilbyder den guidede tur dig muligheden for at udforske hundredevis af skræddersyede elementer, som gør din bil unik. Giv din fantasi frit spil, når du afgører bilens lakfarve og komponenter, fra rat til interiørlister, før du bestiller din egen skræddersyede Jaguar.
VIGTIG INFORMATION FOR BESØGENDE
Hvordan bestiller jeg?

For yderligere oplysninger om bestilling og tilgængelighed

Ring til os på: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

Eller send en e-mail til [email protected]
[email protected]

Meget begrænset antal pladser. Bestil i forvejen.

KØB DIN OPLEVELSE

Skal jeg medbringe noget?

Turen er omfattende, så vi anbefaler, at du har komfortabelt tøj og fornuftigt fodtøj på. Håndtasker, rygsække og andre typer håndbagage er ikke tilladt på fabrikken. Du kan efterlade håndbagage sikkert i Jaguar Visitor Centre. Vi vil gerne sikre, at du kan komme så tæt som muligt på vores produktionsbiler under turen. Vi udleverer eventuelt beskyttelsesgenstande, som skal dække eksempelvis ure, smykker og bæltespænder. Vores råd er at efterlade sådanne genstande sikkert derhjemme.Når du besøger vores anlæg bedes du tildække ben og arme og bruge fornuftigt fodtøj. Åbne sko, sandaler, shorts og t-shirts er ikke tilladt i nogen af produktionsanlæggene.

Hvor gammel skal jeg være?

Du skal være ældre end 10 år for at deltage i turen. Personer under 16 år skal ledsages af en voksen.

Kan jeg parkere ved fabrikken?

Parkering er gratis ved fabrikken.

Hvornår skal jeg ankomme?

Alle vores anlæg er underlagt helt fastlagte, nøjagtige rutiner. Du bedes ankomme til The Jaguar Visitor Centre 15 minutter før dit starttidspunkt for at være sikker på, at du er registreret og klar til at deltage.

Må jeg tage billeder?

Billeder må kun tages i bestemte områder, hvorfor du bedes spørge din tourguide eller vært.

Er der adgang for personer med handicap?

Turen giver adgang for personer med handicap. Du bedes dog informere os om særlige behov, så alle nødvendige foranstaltninger kan træffes på forhånd.

SÅDAN FINDER DU OS

ADRESSE
Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

SATELLITNAVIGATIONSKOORDINATER TIL P-PLADS:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

Få vejvisning

Vi ser frem til dit besøg, men du bedes huske, at der er et begrænset antal pladser, hvorfor du skal bestille plads i forvejen.

BOOK EN EXPERIENCE-TUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
BESTIL EN PRØVETUR
Bestil en prøvetur gennem din lokale Jaguar-forhandler