loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

UDVIKLET OG FREMSTILLET I STORBRITANNIEN

En britisk succeshistorie 

Nogle mærker giver fantasien vinger. Blot det at nævne navnet begejstrer og inspirerer folk på grund af de tidsløse resultater fra fortiden og nutiden samt løftet om fremtiden. Jaguar er et af disse mærker. 

Det er typisk britisk og blev skabt af nogle af datidens største kapaciteter inden for design og teknik. I dag har vi en lang tradition for at bygge performance-biler med enestående design og en unik køreoplevelse – øjeblikkeligt genkendelige biler, der får hjertet til at slå hurtigere. 

Som altid arbejder vi på at rykke grænserne for det mulige – det er ikke så mærkeligt, at vi er den største investor i forskning og udvikling inden for biler og teknologi i Storbritannien.


Vi investerer i mennesker
 

Som Storbritanniens største arbejdsgiver inden for bilproduktionen har vi et team i verdensklasse bestående af næsten 24.000 personer, der arbejder i vores topmoderne design- og teknikfaciliteter og produktionsanlæg i Midlands. Sammen hjælper de os med at skabe den nødvendige fine balance mellem ydelse, teknologi, økonomi og bæredygtighed, der har givet vores mærke nyt liv. 

Vi har skabt over 8.000 jobs i de sidste fire år, og der er 1.000 mere på vej. I 2012 ansatte vi mere end 300 nyuddannede, og vi har fordoblet vores antal af lærlinge i løbet af de sidste fire år. Resultatet? Et mærke, der har fået nyt liv, og et team, der bygger fundamentet til virksomhedens og den britiske bilindustris fremtid. 


Vi viser flaget over hele verden
 

Vi har en loyal og voksende skare af Jaguar-ejere. Som del af Tata Motors-familien siden 2008 har vi et særdeles globalt udsyn. Mere end 80 % af de biler, vi fremstiller på vores avancerede produktionsanlæg ved Castle Bromwich, eksporteres til 101 markeder i hele verden, inklusive Kina, USA og Europa. Det indbringer imponerende £ 8 mia. til Storbritanniens handelsbalance og den eksportbaserede genopretning.

Innovation i design, fremstilling og teknologi er kernen i vores virksomhed. Vi vil fortsat investere i nye produkter, udvikle nye teknologier og forbedre vores ansattes færdigheder
Dr Ralf Speth - CEO Jaguar