OM JAGUAR

VORES VÆRDIER

Lige fra begyndelsen har vi baseret vores virksomhed på fremstilling af innovative biler, der vækkes til live, når ejeren sætter sig bag rattet. Vi har forpligtet os til en bæredygtig og ansvarlig tilgang. For at sikre, at vi altid gør hvad vi lover, efterlever alle hos Jaguar disse enkle, men effektive værdier:

Integritet
 
Vi tror på, at man skal gøre forretninger på en fair, ærlig og gennemsigtig måde. Alt hvad vi gør, skal kunne tåle offentlighedens blik.
 
Forståelse
 
Respekt, medfølelse og menneskelighed: Vi tager os af vores kunder og kollegaer i hele verden. Alle skal få noget ud af deres engagement med os.
 
Dygtighed
 
"Godt nok" er aldrig godt nok. Vi stræber efter de højeste mulige standarder i den måde, vi arbejder på og kvaliteten af vores biler, produkter og tjenesteydelser.
 
Fællesskab
 
Succes er resultatet af stærke relationer med vores kollegaer, partnere og kunder i hele verden, der er til glæde for alle parter.
 
Ansvarlighed
 
Vi står altid til ansvar over for de lande, samfund og steder, vi arbejder. Det er vores mål at sikre, at alle får glæde af at samarbejde med os.

  

"Vores medarbejderes passion og engagement er nøglen til vores succes."


DR. RALF SPETH

CEO, Jaguar Land Rover