loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INSTALLATION AF SIM-KORT

INSTALLATION AF ET SIM-KORT

For at aktivere forbindelsesmuligheder i bilen skal du installere et SIM-kort med et passende dataabonnement. Du skal eventuelt rekvirere det hos din udbyder af mobilt netværk.

INSTALLATION AF SIM-KORT

TRIN 1:
Afhængigt af dit Infotainment-system skal størrelsen på SIM-kortet være:
• InControl Touch Pro: Micro SIM
• InControl Touch/ Touch Plus: Standard-SIM

TRIN 2:
Sørg for, at SIM-kortet er sat helt i med de guldbelagte stik øverst og den korteste ende pegende udad. Når SIM-kortet er sat korrekt i, stikker det ikke ud fra åbningen.

 

WI-FI-HOTSPOT

Få adgang til indstillingerne for forbindelsesmuligheder i din bil fra den almindelige indstillingsmenu i bilen. Træk Hotspot-knappen mod højre til ON for at aktivere wi-fi-hotspot. 

Klik på Hotspot-indstillinger for at se den adgangskode, som kræves for at tilgå wi-fi-hotspot i bilen.

SE WI-FI-HOTSPOT

SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL

MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE

Registrér og tilmeld dig til Jaguar InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner. 

TOUCH

 

 

BETINGELSER OG VILKÅR

Få adgang til betingelser og vilkår for Jaguar InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.