loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR BLUETOOTH®-FORBINDELSER

JAGUAR BLUETOOTH®-FORBINDELSER

Læs, hvordan du anvender Bluetooth®-forbindelser sammen med din mobiltelefon, og udforsk de features, der holder dig forbundet under kørslen. 

Hvad er Bluetooth®? 


Bluetooth® er radiofrekvensteknologi over korte afstande, som kan sende lyd og data trådløst. Rækkevidden for Bluetooth®-enheder er ca. 10 meter, og data kan overføres med en hastighed på 1 megabyte per sekund.  


Hvad kan jeg bruge Jaguar Bluetooth®-forbindelser til? 


Bluetooth®-teknologien giver dig mulighed for at tilslutte en kompatibel mobiltelefon til din Jaguar via fjernbetjening, så du kan foretage og modtage opkald og anvende andre vigtige mobilfunktioner. Når du foretager tilslutning via Bluetooth®, kan du frit lade mobiltelefonen ligge i tasken eller lommen, mens du kører eller holder parkeret.

For større grad af bekvemmelighed og sikkerhed kan telefonsystemet med Bluetooth®-funktion styres via stemmebetjening samt fra rattet eller via touchscreenen i din Jaguar. Afhængigt af det håndsæt, der anvendes til mobiltelefonen, råder man over forskellige features. Besøg vores Cennectivity Centre for at få flere oplysninger.


Er håndsættet til min mobiltelefon kompatibelt? 


En lang række smartphones – herunder håndsæt fra Apple, Samsung, Nokia, Sony og Blackberry – er kompatible med Jaguar Bluetooth® Connectivity. Vores ingeniører har testet følgende håndsæt, som de anbefaler, fordi de opfylder vores kvalitetsstandarder:  
Listen opdateres, efterhånden som flere håndsæt testes, og nye håndsæt kommer på markedet. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle håndsæt til mobiltelefoner med Bluetooth®-funktion, der er kompatible med Jaguar Bluetooth® Connectivity


Hvordan tilslutter jeg Bluetooth®? 

Besøg vores særlige Connectivity Centre, hvor du finder udførlige oplysninger om tilslutning af dit mobile håndsæt til din Jaguar via Bluetooth®. Her finder du også udførlige oplysninger om features, der vedrører parring, afbrydelse og forbindelser. 


GÅ TIL PROCEDURERNE FOR BLUETOOTH®-FORBINDELSE


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.