loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps indeholder et interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet – via USB-porten.

Find gamle favoritmusiknumre, og opdag ny musik med 30 millioner numre fra Spotify 
Inden du kører, kan du bruge Tile på din smartphone til at tjekke, hvor dine nøgler, din pung og andre vigtige ting er. 
Sørg for, at underholdningen er i top, ved at vælge mellem mere end 45.000 gratis lydbøger

 

UNDERHOLDNING

CHOOSIC

Find hurtigt de sange, du elsker, og slet dem, du ikke kan lide. Vi lærer efterhånden dine præferencer at kende, så du får stadig mere af det indhold, du elsker.

 
JAGUAR RERUN

Race. Registrering. Genoplev dine oplevelser på racerbanen. Jaguar ReRun giver dig mulighed for at fastholde forbløffende optagelser af kørslen ved hjælp af GoPro HERO4. Du skal blot foretage parring med din smartphone, hvorefter du nemt og bekvemt kan optage 1080p eller 4K videooptagelser i HD-kvalitet fra ReRun-appen.**
MYTUNER PRO

Mere end 30.000 radiostationer og en million podcasts fra 120 lande er inden for din rækkevidde, lige fra sport til nyheder, musik og meget andet. Søg efter stationer og podcasts sorteret ud fra land/by og genre, opret din favoritliste, og lyt til den hjemme eller ude, i din bil, på din smartphone, tablet, dit Apple-tv eller din bærbare teknologi.

 STITCHER

Stitcher giver dig mulighed for at lytte til dine favoritnyheder, underholdning, sport og talkshows i radioen efter ønske. Oplev det bedste af NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab og mere end 20.000 shows, podcasts og live-stationer.

 LYDBØGER

Download eller stream en lydbog fra vores bibliotek med mere end 45.000 gratis lydbøger, som omfatter bestsellere, nye udgivelser og klassikere inden for enhver genre.

 
REJSER OG BEKVEMMELIGHED

SHELL

Shells bilist-app giver dig mulighed for hurtigere og nemmere betaling ved hjælp af den mobile Fill Up & Go-betalingsservice. Funktionen til søgning efter tankstationer guider dig frem til nærmeste tankstation og giver dig mulighed for at betale brændstof hurtigt uden at skulle stå i kø i butikken ved hjælp af Apple Pay eller PayPal. Du skal blot vælge det beløb, du vil tanke for, hvorefter du bekræfter nummeret på tankstanderen. Derefter skal du bare tanke op og køre. 

 


ACCUWEATHER

Weather for Life giver dig de bedst mulige vejrudsigter med Superior Accuracy™, for alle lokationer med håndfri visning af aktuelle vejrforhold, timevisning af vejrprognoser, advarsler om dårligt vejr og en MinuteCast®-opsummering. Du får alle informationer under kørslen uden at blive distraheret.

 

VOICE MEMO

Memo er den første app til stemmeoptagelser, som er specielt designet til alle de særlige øjeblikke i bilen, hvor du har brug for at "opfange" dine tanker. Appen muliggør synkronisering af optagelser med Dropbox eller Google Drive™ og tags, så du kan sortere dine optagelser hurtigere.± FAMILONET

Familionet besvaret spørgsmålet "Hvor er du lige nu?" på et øjeblik. Det er en gratis meddelelsestjeneste, som oplyser om din placering lige nu. Den henvender sig til familier, venner og andre små grupper og giver mulighed for nemt at holde forbindelsen med personerne i dit liv.

 


TILE

Tile* er en lille Bluetooth-tracker, som er nem at bruge og hjælper dig med hurtigt at finde mistede eller forlagte genstande. Fastgør dine nøgler, din pung, taske eller hvad det måtte være, du bruger i forbindelse med din rejse. Appen på din touchscreen sikrer, at du har styr på alt og alle ting på dig, inden du kører.

 


GENIUS MAPS

Genius Maps er en eksklusiv GPS-navigationsløsning til iPhones og Android-telefoner. Alle kortene gemmes på din enhed, så der er ingen roaming-udgifter, og dit batteri holder længere. Genius Maps' omfattende funktioner er på højde med eller bedre end funktionerne i professionelle navigationssystemer.

 SYGIC

Sygic er et offline GPS-navigationssystem, som hjælper 33 millioner mennesker hver dag med at rejse sikkert i 115 lande.CITYSEEKER

CitySeeker fungerer som din egen personlige portner, der giver dig rejseinformation og optræder som byvejviser, når du er på farten. Udforsk over 500 byer i hele verden inklusive hoteller, restauranter, seværdigheder og kulturelle hotspots.EVENTSEEKER

EventSeeker er din individuelle event-servicetjeneste i bilen. Den minimerer søgning og maksimerer det at gå på opdagelse, så du aldrig går glip at det, der sker lige rundt om hjørnet. Uanset, om du er i byen for første gang eller lokalkendt, anvender appen dine sociale likes og musikbiblioteker til at anbefale events i alle byer, du kører igennem.HOTELSEEKER

HotelSeeker finder og booker indkvartering for dig i hele verden. Et omfattende udvalg betyder, at du med garanti finder det perfekte sted at overnatte. HotelSeeker garanterer udførlig oplistning af spisemuligheder ud fra dine præferencer (brand, rating og pris).PARKOPEDIA

Parkopedia er verdens største udbyder af parkeringsinformation, som anvendes af millioner af førere hver måned online og gennem dens smartphone-app. Parkopedia giver detaljeret information om 28 millioner parkeringspladser i mere end 90.000 p-anlæg på tværs af 6.000 byer i 40 lande.
MILEAGE TRACKER PRO

Hold styr på dine rejser med Mileage Tracker Pro, som hjælper dig med at styre din forretningsudgifter. Med denne handy app kan du se alle statistikker for dine mest hyppige rejser – fx hvor lang tid de varede, antal kørte kilometer og brugt mængde brændstof.GLYMPSE

Glympse er en hurtig, gratis og enkel måde at dele din placering på med venner og familie. Systemet anvender GPS-sporing i realtid.

RIVET RADIO

Rivet Radio er den perfekte ledsager, når du pendler om morgenen, kører til fitness eller er på farten. Hold dig opdateret omkring alt det, der sker i verden – lokale, nationale og globale nyheder leveres direkte til dig.Vælg InControl Apps, når du bestiller din nye Jaguar, for at anvende Jaguars godkendte apps på din bils touchscreen. Der er en engangsbetaling, og hardwaren kan kun monteres på fabrikken. InControl Apps til din smartphone står gratis til rådighed på både Google Play og Apple App Store. Der skal betales for eller tegnes abonnement på nogle tredjepartsapps. Når InControl Apps er tilsluttet til din smartphone, kan systemet styres fra din Jaguars touchscreen.

TJEK KOMPATIBILITET INSTALLATION AF INCONTROL APPS

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.

Du kan læse vores vilkår og betingelser for InControl og vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger her. 

*Tile-appen fås aktuelt kun på engelsk, tysk og fransk. Flere sprog tilføjes efterhånden. 
**GOPRO, HERO, GOPRO-logoet og GoPro Be a Hero-logoet er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører GoPro, Inc. ReRun er kompatibel med biler fra Jaguar bygget fra 2017, hvor disse er udstyret med Touch Pro infotainment-system og InControl Apps. Du kan få oplysninger om tilgængelighed hos din lokale Jaguar-forhandler.
±Vær opmærksom på, at vi ikke har noget tæt partnerskab med Dropbox eller Google Drive. Vi anvender blot den åbne API (åbne løsning), som begge tilbyder. Vi er forpligtet til at følge retningslinjerne for brug af deres logo og branding, og derfor må vi referere til deres serviceydelser i beskrivelsen af apps. Mere info på https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding