loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EN MEDRIVENDE KØRETUR

Et omdrejningsmoment, som står til rådighed øjeblikkeligt, sikrer medrivende acceleration ligeud. I-PACE Concept er en ægte Jaguar, som også tilgår sine kræfter i en række køremiljøer. Med stabilitet fra firehjulstrækket og smidighed som en sportsvogn indgyder I-PACE Concept føreren tillid på alle former for vejbelægninger og under alle vejrforhold.

bg-modelDisplay

I-PACE Concept sender dig fra 0-100 km/t på omkring 4 sekunder via et omdrejningsmoment på 700 Nm, som står til rådighed øjeblikkeligt, samt 400 hk. I-PACE Concept drives af to elektriske motorer og er udstyret med højtydende firehjulstræk, hvilket giver en medrivende kørsel under alle vejforhold.

I WANT ONE   HOLD MIG UNDERRETTET
Jaguar I-PACE

AVANCERET TEKNOLOGI

Teknologi er hjertet i I-PACE Concept, men den er diskret, og fokus er fuldt rettet mod at øge glæden for fører og passagerer.

INTUITIVT FORBUNDET

I-PACE Concepts sofistikerede teknologi er aldrig synlig eller påtrængende. Alle betjeningselementer og alt samspil samt hver eneste information er logisk og intuitivt placeret, så du kan holde fuldt fokus på vejen.

bg-modelDisplay
Jaguar I-PACE

SMUKT UDFORMEDE DISPLAYS

I-PACE Concept sikrer uanstrengt indgriben ved hjælp af fire skærme, som sidder bekvemt placeret i forhold til føreren. Midterkonsollen er udstyret med to infotainment-touchscreens, mens køretøjsinformation er placeret separat bag rattet. Et Head Up Display i farver viser diskret vigtig information på køretøjets forrude.

Jaguar I-PACE

TILGÆNGELIGT FRA ANDET HALVÅR AF 2018

Hold dig opdateret med de seneste nyheder forud for den fulde afsløring af I-PACE i slutningen af 2017. Ønsker du at være én af de første ejere af en I-PACE, når den kommer på markedet i andet halvår af 2018? Giv os besked, hvorefter vi oplyser dig om nærmeste forhandler.

I WANT ONE

HOLD MIG UNDERRETTET

Billederne viser I-PACE Concept-køretøjet. Den endelige formgivning og finish samt placering af betjeningselementer til føreren kan være anderledes i det serieproducerede køretøj. Alle talangivelser vedrørende acceleration, effekt, hastighed, aktionsradius og opladning fremsættes ud fra producentens skøn på grundlag af de mest optimale oplysninger på tidspunktet for offentliggørelsen. De serieproducerede køretøjer testes og godkendes forud for offentliggørelsen, og de officielle tal er tilgængelige forud for enhver kundeordre.