loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OPLADNING AF I-PACE

bg-modelDisplay

OPLADNING AF JAGUAR I-PACE

Hvordan kan man lade den nye Jaguar I-PACE? Elbiler, og herunder I-PACE, kan lades på en række forskellige måder. Læs videre for en kort gennemgang af de forskellige lade muligheder og find den løsning som passer dig bedst. 

 
 
I WANT ONE   HOLD MIG UNDERRETTET
Jaguar I-PACE

Opladet på under 45 minutter

Jaguars helt elektriske I-PACE garanterer både hurtig opladning og lynhurtig performance, når den sættes til salg den 1. marts.  I-PACE kan oplades fra 0 – 80% på mindre end 45 minutter* og byder på performance som en sportsvogn samt praktiske egenskaber som en SUV. Det er den perfekte bil til dagligdags brug - uanset, om man kører børnene til skole, pendler til og fra arbejde eller endog kører, når temperaturen er langt under nul grader. 

“Ud over at I-PACE oplades tilstrækkeligt hurtigt til, at vores kunder kan fortsætte deres dagligdag, som de plejer, tilbyder den også kraftfuld og præcis performance under mange forskellige betingelser og ekstreme klimatiske forhold. Ud over at være udstyret med de alsidige egenskaber, som vores berømte PACE-familie besidder, er der her tale om en elektrisk performance-SUV, som verden ikke har set magen til.” <<Ian Hoban, Jaguar Vehicle Line Director>>

Jaguar I-PACE

Opladning hjemme

Opladning hjemme i en almindelig stikkontakt: I-PACE kan uden risiko sættes i en almindelig stikkontakt med en 10A sikring. Ulempen er dog, at opladningen går relativt langsomt. Den bedste løsning er, at installere en selvstændig opladerstation derhjemme. Det giver flere fordele: først og fremmest er det hurtigere, opladeren er altid klar til brug og du slipper for at tage bilens medfølgende lade kabel ud og ind af bagagerummet. 
 
Opladerstationen skal installeres af en autoriseret montør og installationsomkostningerne afhænger af flere forhold, fx afstand til sikringsskab og net kapacitet.

I WANT ONE

HOLD MIG UNDERRETTET
Jaguar I-PACE

Offentlige ladestationer

Offentlige ladestationer: det offentlige ladenetværk for elbiler bliver heldigvis større og større. Der findes i dag 1600 ladestationer fordelt over hele Danmark. Disse ladestationer finder du primært inde i byerne, ved indkøbscentre og supermarkeder. 
 
Hurtig ladestationer er elbilens ”benzinpumpe”. Her kan du fuldt oplade din I-PACE på under en time. Hurtig-ladestationerne finder du først og fremmest langs motorveje, på rastepladser eller ved benzintanke, og du betaler for den tid du lader. Foreløbigt findes der mere end 220 hurtig-ladestationer langs vejene i Danmark. 
 
www.ladekortet.dk finder du et kort med samtlige lade steder i hele Danmark. 

I WANT ONE

HOLD MIG UNDERRETTET

Billederne viser I-PACE Concept-køretøjet. Den endelige formgivning og finish samt placering af betjeningselementer til føreren kan være anderledes i det serieproducerede køretøj.