loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

HVAD ER C-X17 CONCEPT?

C-X17 Concept er Jaguars første Sports Crossover-konceptbil, og den kombinerer det forførende design og den intelligente ydelse, som Jaguar er kendt for, med en crossovers sikre førerposition og store fleksibilitet. Den præsenterer Jaguars helt nye aluminiumsarkitektur, der er udviklet for at levere klassens bedste kvalitet, holdbarhed og driftssikkerhed.

Jaguar C-X17

FRA FANTASI TIL VIRKELIGHED

C-X17 Concepts ekstremt avancerede modulopbyggede aluminiumsarkitektur giver fleksibiliteten til et bredt udvalg af modeller uden at gå på kompromis med den unikke karakter, dynamik, ydelse, luksus og det design, som Jaguar er kendt for.

Den første serieproducerede Jaguar, der er baseret på den helt nye arkitektur, kommer på markedet i 2015. Den nye eksklusive mid-size-sportssedan vil være drevet af motorer med forskellig størrelser og ydelser, der alle leverer inspirerende præstationer og den nyeste innovative brændstofbesparende teknologi og de samme gode køreegenskaber som altid.

Jaguar C-X17Jaguar C-X17

TRE SPÆNDENDE FARVER

C-X17 Concept blev afsløret i tre spændende farver: Caesium Blue, Liquid Aluminium og Liquid Gold.

 • Caesium Blue

 • Liquid Aluminium

 • Liquid Gold

VORES HELT NYE RETNING NÅR UD TIL HELT NYE BILISTER

C-X17 blev afsløret for første gang i Frankfurt, hvorefter den optrådte i Dubai og Los Angeles med sit smukke eksteriør i Liquid Aluminium. En ekstremt luksusriøs udgave af C-X17 Concept i "Liquid Gold" blev vist frem for første gang i Kina.

Jaguar C-X17 World tour

1. FRANKFURT - DEN 10. SEPTEMBER 2013
Debut i Frankfurt, 10. september 2013, C-X17 Concept i Caesium Blue.
2. DUBAI - DEN 6. NOVEMBER 2013
Debut i Dubai, den 6. november 2013, C-X17 Concept i Liquid Aluminium.

3. LOS ANGELES - DEN 19. NOVEMBER 2013
Debut i Los Angeles, den 19. november 2013, C-X17 Concept i Liquid Aluminium
4. GUANGZHOU - DEN 20. NOVEMBER 2013
Debut i Guangzhou, 20. november 2013, C-X17 Concept i Liquid Gold med tilpasset interiørdesign og teknologi.

Jaguar C-X17

JAGUARS SKØNHED

C-X17 Concept skulle være elegant, sportslig og spændende. Den skulle skille sig ud fra mængden og samtidig besidde den tidløse elegance, der er typisk for Jaguar.
Jaguars Design Director Ian Callum siger: "Helt fra begyndelsen designede vi C-X17 ud fra et sæt nøje fastlagte principper og en dyb forståelse for, hvad man forbinder med en Jaguar: Smukke proportioner, rene linjer og en afbalanceret form. En kraftfuld og markant bil med en aura af smuk sensualitet – C-X17 er helt tydeligt en ægte Jaguar."

ET INTELLIGENT INDRE

Kabinen i C-X17 Concept kombinerer innovativ interaktiv teknologi med en moderne fortolkning af traditionelle kvalitetsmaterialer og britisk håndværk. Resultatet er ægte luksus og raffinement. Det indbydende design og interiørets brugervenlighed betyder sammen med alsidigheden, herunder det store bagagerum, at den er lige så praktisk for familien, som den er spændende at køre i.

Jaguar C-X17 interior

AVANCERET TEKNOLOGI

 

Jaguar C-X17
 1. BAGHJULSTRÆK

  Under forhold med normalt vejgreb trækker C-X17 Concepts intelligente firehjulstræk på baghjulene. Det er usædvanligt i Sports Crossover-segmentet og hjælper med til at skabe den velkendte dynamiske Jaguar-køreoplevelse. Systemet overvåger løbende underlaget for at forudsige og reagere på udskridninger. Det giver mere sikker kørsel og gør bilen mere stabil under forhold med ringe vejgreb.

 2. TORQUE VECTORING

  Torque Vectoring by Braking (TVbB) giver føreren endnu større kontrol og bedre svingegenskaber, idet det hjælper bilen med at holde den ønskede kurs og reducerer overstyring.

 3. REAR EXIT DETECTION

  C-X17 Concept er udstyret med Rear Exit Detection, der beskytter alle i bilen, når de åbner dørene. Denne avancerede aktive sikkerhedsassistent advarer om objekter, der nærmer sig, om som kan være skjult i passagerernes blinke vinkler.

 4. BRÆNDSTOFØKONOMI

  Forbilledlig ydelse, perfekte køreegenskaber og fremragende brændstoføkonomi. C-X17 Concept findes med et udvalg af motorer med forskellige kapaciteter, inklusive en ny serie af højtydende og effektive firecylindrede benzin- og dieselmotorer. C-X17 Concept er førende i klassen hvad effektivitet og CO2-udledning angår, takket være de ekstremt effektive motorer og den helt nye intelligente aluminiumsarkitektur.

GALLERI

Se flere billeder af den spændende C-X17 Concept i galleriet nedenfor. 

Se galleriet
Jaguar C-X17