loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

C-X16 – INNOVATIV TEKNOLOGI

Innovativ teknologi

Jaguars værdisæt er baseret på at definere ydelse på ny, og, som Adrian Hallmark siger, gør Jaguar dette med et fast fokus på fremtiden. C-X16 er en klar indikation af, hvordan den næste generation af Jaguar-sportsvogne vil levere ydelse på nye og teknologisk avancerede måder.

C-X16 drives af en supercharged prototype-V6-motor helt i aluminium. Dette er i sig selv et hint om den næste generation af optimerede, effektive og kraftige forbrændingsmotorer. Men konceptbilen kan også udnytte ekstra ydelse fra en el-motor, der er inspireret af teknik fra Formel 1.

Reduceret brændstofforbrug betyder, at bilen kan yde som en el-bil med nul udstødningsemission ved hastigheder på op til 80 km/t – og den kan levere korte eksplosioner af kraft og acceleration, når der er brug for det. Systemet er kendt som "Push to Pass", og det giver føreren mulighed for at øge bilens ydelse med 70 kW (svarende til 95 hk) i op til 10 sekunder. Hvis du nogensinde skulle få brug for ekstra kræfter, har du dem lige ved hånden i form af en knap på rattet. På grund af el-motorens forsinkelsesfri natur er kræfterne øjeblikkeligt til rådighed.

For at bevare det perfekte muskuløse design og den ubrudte luftstrøm langs bilens sider er dørhåndtagene helt forsænket i karrosseriet. Touch-sensorer i håndtagene udløser lydløse el-motorer, der bevæger aluminiumshåndtagene frem mod fører og passagerer.