F‑TYPE SVR CABRIOLET

Med en opgraderet motor på 575 hk er F-TYPE SVR fremstillet med henblik på at sikre rå kraft, medrivende køreglæde og en rendyrket tophastighed på 314km/t.

MAKSIMAL POWER
575 HK

ACCELERATION FRA
0-100 KM/T på 3,7 sekunder

TOPHASTIGHED
PÅ 314 km/t

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.

Vores Special Vehicle Operations-afdeling (SVO) skaber biler, som ultimativt udtrykker det, som Jaguar står for: forbløffende ydelse, exceptionel luksus og banebrydende teknologi. Den nyeste frembringelse, som SVOs højteknologiske, tekniske center har skabt, er F-TYPE SVR ‑ vores mest kraftfulde F-TYPE nogensinde.
 
Twin vortex-kompressoren i den 5,0-liters V8-motor eliminerer modstand og forsinkelser, hvilket sikrer responsiv ydelse ved alle omdrejningstal Hold godt fast – bilen accelererer fra 0‑ 100km/t på kun 3,7 sekunder og fortsætter op til en tophastighed på 322 km/t*.

*Hvis F-TYPE SVRs aerodynamiske vinge i kulfiber erstattes af den udtrækkelige bagspoiler (standardudstyr) på F-TYPE, reduceres tophastigheden for F-TYPE SVR Coupé til 300 km/t.

UDFORSK F‑TYPE COUPÉ
BYG DIN EGEN
UDVALGT STANDARDUDSTYR
HVER DETALJE TÆLLER
Oplev den ultimative F-TYPE SVR er lettere og hurtigere - med nykonstrueret aerodynamik, der forstærker vejgrebet og Jaguars firehjulstræk, som sikrer maksimalt vejgreb under alle forhold. Hver eneste centimeter er optimeret for performance, der får pulsen i vejret og er et rendyrket udtryk for Jaguar

De viste køretøjer i filmsekvenser repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.
SE FILMEN
yt:_5pnXq3zLLI
INTERIØRSTIL
Quiltede Performance-sæder sikrer komfort, støtte og ultramoderne finish, som skaber en følelse af total luksus.
LETVÆGTSTEKNOLOGIER
Vægt er fjenden for enhver ydelse. Derfor har vi konstrueret F‑TYPE SVR, så den er så let som muligt. Hvert eneste gram opfylder et formål. Dens lette Inconel®-udstødningssystem i titanium medfører en vægtbesparelse på 16 kg, og de markante støbte aluminiumsfælge giver en samlet vægtbesparelse på 13,8 kg. Hver eneste nydesignede styrespindel i ophænget bag sparer 0,6 kg sammenlignet med konventionelle styrespindler, og de 398 mm keramiske kulfiberbremser for og de 380 mm keramiske kulfiberbremser bag (ekstraudstyr) reducerer vægten med 21 kg sammenlignet med ikke‑keramiske bremser. Hvert eneste milligram, som spares i vægt, giver F-TYPE SVR en hurtigere acceleration, mere smidige køreegenskaber og skarpere bremseegenskaber - så du opnår en uforglemmelig driving experience.
AERODYNAMIK
F‑TYPE SVRs aerodynamiske vinge er en vigtig del af bilens forbedrede ydelse, og den sikrer både mindre modstand og større downforce. Vingen er bredere og løftet højere op, hvilket sikrer, at den virker over hele bilens bredde. Når den aktiveres, reducerer den modstandskoefficienten med 2,5 procent, og opdriftskoefficienten reduceres med 15 procent. Andre aerodynamiske forbedringer styrer luftflowet gennem motorrummet med henblik på optimal køling og afbalanceret downforce. Den glatte undervogn og bagdiffuser reducerer modstand, styrer luftflowet og forbedrer stabiliteten.
DRIVLINJETEKNOLOGI
F-TYPE SVRs 5,0-liters V8-motor er det ypperste inden for power, og den er nu omkalibreret, så den yder op til forbløffende 575 hk, og momentet er på 700 Nm. Firehjulstrækket samarbejder med det elektronisk aktive differentiale, og hjælper dermed med til at øge traktionen og stabiliteten, så F-TYPE SVRs hæsblæsende ydelse kan herske fuldt ud.
F‑TYPE SVR CABRIOLET UDSTYR
5,0-LITERS V8-MOTOR MED 575 HK
Denne nykalibrerede 5,0-liters V8-motor med 575 hk gør F-TYPE SVR til den mest kraftfulde serieproducerede bil, som Jaguar nogensinde har sluppet løs. Den accelererer fra 0‑ 100 km/t på kun 3,7 sekunder og fortsætter indtil en tophastighed på 314 km/t
AVANCERET AERODYNAMIK
Utallige aerodynamiske forbedringer, som omfatter en præcisions front splitter og en bredere spoiler, giver F‑TYPE SVR bedre downforce samtidig med, at modstanden mindskes. Som et resultat af dette glider F‑TYPE SVR knivskarpt gennem luften, hvilket sikrer hurtig acceleration og ubesværet kørsel.
UNIKKE FÆLGE
F-TYPE SVR er udstyret med specielle 20” aluminiumsfælge i Satin Grey-finish. Disse fælge med dobbelteger monteres med unikke Pirelli P ZERO™-dæk, som er 10 mm bredere end standarddækkene på F-TYPE. Dette sikrer forbedrede køreegenskaber og bedre vejgreb.
EKSKLUSIVT INTERIØR
Interiøret i F-TYPE SVR er et mønstereksempel på vores Special Vehicle Operations‑ fokus på detaljerne. Du er fuldstændig omgivet af eksklusive materialer, lige fra de fine kontrastsyninger til de ultramoderne detaljer, som skaber en følelse af total luksus.
STANDARDUDSTYR, SOM ER TILGÆNGELIGT PÅ ALLE F-TYPE-MODELLER
NAVIGATION PRO
Navigationsvejledning gør kørsel efter ruter nemt takket være grundig stemmevejledning og visning af vejkryds. 'Dead-reckoning'-funktionen (bestiknavigation) kan fastsætte køretøjets position nøjagtigt, selv når GPS-signaler ikke længere kan modtages - perfekt ved kørsel i bymidter eller gennem tunneler.
EPAS
Elektrisk servostyring (EPAS) sikrer enestående feedback og kontrol, og systemet er aktivt, når det kræves, hvilket sparer kræfter til når du virkelig har behov for det samtidig med, at det sparer brændstof. Sofistikeret computerstyring tilpasser servostyringen, så du får ekstra hjælp ved manøvrer med lav hastighed og bedre føling ved høj hastighed.
TOUCH PRO
Touch Pros næste generation af hardware og software, som er standardudstyr i alle F‑TYPE-modeller, løfter opkobling og underholdning i F-TYPE til højeste niveau. Den er utroligt dynamisk med en meget intuitiv brugergrænseflade og skarp grafik, hvilket gør enhver tur nemmere og mere fornøjelig.
MERIDIAN<SUP>TM</SUP>-LYDSYSTEM
F‑TYPEs lydsystem på 380 W er designet i samarbejde med den britiske lydekspert Meridian™, og dette system vækker din musik til live. Dette system omfatter 10 højttalere, inklusive 2 subwoofere, og din lyd er derfor skræddersyet til den unikke akustik i F-TYPEs interiør, idet der anvendes Digital Signal Processing (DSP) og avancerede Cabin Correction-algoritmer.
TORQUE VECTORING
F‑TYPEs Torque Vectoring maksimerer bilens egenskaber i selv de skarpeste sving. Torque Vectoring-teknologien sikrer kontrolleret, uafhængig nedbremsning af de enkelte inderste for- og baghjul for at supplere de svingkræfter, som påvirker bilen.
GØR DIN F‑TYPE PERSONLIG

Gør din F-TYPE unik, så den afspejler lige præcis din personlighed. Vælg karrosseri- og tagfarver - og vælg de fælge, der passer til. Tilpas din personlige interiørstil med de ideelle sæder, teksturer og farvekombinationer. Og med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr, style-pakker og tilbehør bliver din F-TYPE virkelig skræddersyet til dig.

Byg din egen
OPLEV EN PRØVETUR I EN JAGUAR F-TYPE

Oplev den performance, luksus og spænding, som en prøvekørsel i en Jaguar giver, hos din Jaguar forhandler.

Bestil en prøvetur