OM JAGUAR
INNOVATIV LEDELSE<BR>DEFINERER FREMTIDEN FOR JAGUAR


 
Innovation ligger i blodet for dr. Ralf Speth. Siden han i 2010 blev udnævnt som CEO for Jaguar Land Rover har han stået i spidsen for en imponerende kovending af virksomheden med øget salg, 8.000 nye jobs og højt profilerede lanceringer, inklusive den nye XJ og den retningsvisende F-TYPE.
 
Han er selvudnævnt bilelsker, kører i en Jaguar XFR og ejer en klassisk E-Type. Og en stor del af denne succes skyldes dr. Speths insisteren på et designfokus i hvert eneste aspekt af virksomhedens tilgang – ikke blot til selve bilerne, men til den måde hele virksomheden arbejder på.
 
"Jeg taler om, hvordan vi designer alle vores processer, hvordan vi designer forskningen og fremstillingen, hvordan vi designer uddannelsen, ansættelsesplanerne, personalets færdigheder. Og hvordan vi designer vores relationer til forhandlerne og i sidste ende til vores kunder".
 
Han ser dette som afgørende for succes – at skabe værdi og innovation, der genererer det rette økonomiske afkast, som retfærdiggør nye investeringer i innovation – den perfekte cyklus.
 
"Vi bliver mere og mere internationale, udvikler flere produkter, investerer i mange forskellige teknologier på mange forskellige områder".
 
Efter at have taget en uddannelse i teknisk økonomi ved universitetet i Rosenheim i Tyskland arbejdede dr. Speth som virksomhedskonsulent i en årrække, inden han blev ansat hos BMW i 1980. Efter 20 år skiftede han til Ford Motor Companys Premier Automotive Group som direktør for produktion, kvalitet og produktplanlægning. Hans sidste job hos BMW var som vicepræsident for Land Rover, mens BMW stadig ejede mærket.
 
Herefter blev han udnævnt til direktør for produktion, kvalitet og planlægning hos Fords Premier Automotive Group (PAG), da BMW solgte Land Rover til Ford i 2000. Senest var han chef for den globale drift hos den tyske industrigas- og ingeniørvirksomhed Linde Group, inden han skiftede til JLR.
 
"Dette er et afgørende øjeblik for JLR", mener han. "Dette er ikke en gammeldags branche. Biler er en avanceret og fremtidssikret teknologi". Med flytningen af det 170 mand store team for avanceret forskning til Warwick University står han bag planer om at bruge mere end £ 100 mio. på forskningssamarbejde i løbet af de næste par år. Han holder også godt øje med mulighederne for at udnytte teknologier, der er udviklet for JLR, for eksempel mikrogasturbiner, der er udviklet af Bladon Jets til Jaguar C-X75."
 
 
 
 
"Innovation i design, fremstilling og teknologi er kernen i vores virksomhed."
 

DR. RALF SPETH
CEO, Jaguar Land Rover

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.