Jaguar | THE ART OF PERFORMANCE | Jaguar Danmark
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØB OG FINANSIERING

DRIVER'S EDITION

Med Driver’s Edition har vi samlet et attraktivt udvalg af en række Jaguar modeller med forskellige motorvarianter og specielt udvalgte udstyrspakker. Driver’s Edition tilbyder en samlet løsning til en yderst attraktiv pris. 

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning.


ERHVERVSBESKATNING

Jaguar tilbyder nogle af klassens laveste C02 værdier for brændstofforbrug og udledning. Læg dertil lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, så får man virkelig noget for sin investering.

FLEXLEASING

Erhverv eller privat.

Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. 

 

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning.

Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job. 

 

 

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev