TEAMET

TEAMET

Vores team har en enestående vision – at komme på podiet i ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet, uanset hvor der køres i verden.

GIV VORES KØRERE ET FORSPRING MED FANBOOST

Alle teams anvender samme chassis og batterienhed for at sikre lige konkurrencevilkår. FanBoost kan give kørerne en fordel. De fem kørere, der har fået flest FanBoost-stemmer, bliver tildelt ekstra power, som de kan bruge i perioder på 5 sekunder i løbet af løbets anden halvdel.

SAM BIRD

SAM BIRD

Den britiske racerkører Sam Bird kom til Jaguar Racing før 7. sæson af ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet. Bird startede sin løbskarriere i 2002 og kørte sig til en række stærke resultater i sportens juniorkategorier, før han endte i Formel 1, bl.a. som testkører for Williams og reservekører for Mercedes AMG Petronas fra 2011 til 2013.

I de seneste år har Bird fået smag for succes i FIA World Endurance Championship med Ferrari og G-Drive Racing Squad. Den 34-årige har deltaget i alle ABB FIA Formel E-løb siden den banebrydende serie startede i 2014, og han har vundet 11 løb, senest i Diriyah og New York City i 7. sæson. Han sluttede som nr. 6 i kørernes mesterskab med tre podieplaceringer og er fortsat den eneste kører, der har vundet et løb i hver sæson.
INSTAGRAM TWITTER FANBOOST
MITCH EVANS

MITCH EVANS

Mitch begyndte at køre gokart som 6-årig og vandt det newzealandske grandprix som 16-årig. Den unge kører, som havde den tidligere F1-kører Mark Webber som mentor, vandt GP3-titlen i 2012. Mitch skiftede til GP2 i 2013 og i en alder af kun 18 år, mens han stadig var rookie, blev han den yngste kører i GP2-historien, der kom på podiet efter at være blevet nr. tre i Sepang i Malaysia. Han fik endnu mere succes i 2015, da han sluttede på andenpladsen ved 24 timers-løbet i Sepang, Malaysia.

Mitch fik sin debut i ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet hos Jaguar Racing i 2016, da det britiske team vendte tilbage til racerløb. I sin anden sæson hos teamet sikrede Mitch, der generelt blev anset som en af de hurtigste kørere i feltet, sig en række gode resultater for Jaguar Racing, bl.a. super pole, en poleposition og en plads på podiet.

I 2019 gav det hårde arbejde resultat med hans første ABB FIA Formel E-sejr i Rom. Sejren blev fulgt op af endnu to podieplaceringer i Bern og New York og en plads i top fem i stillingen i kørernes mesterskab.

I 2019/2020-sæsonen vandt Mitch en overbevisende sejr i Mexico City og tog pole position og en podieplacering i Santiago, Chile. Han sluttede på en samlet syvendeplads i holdenes stilling. Mitch fik selskab i sæson 7 af køreren Sam Bird, og sammen danner de en af de stærkeste kører-duoer i feltet.

I den spændende 7. sæson sluttede Mitch som nummer 4 i kørernes mesterskab – hans bedste placering til dato. Han opnåede podieplaceringer i Diriyah, Rome, Monaco, London og Berlin samt hurtigste omgange i Rom, New York City og London.
INSTAGRAM TWITTER FANBOOST
TEAMET BAG TEAMET

TEAMET BAG TEAMET

Der er måske nok kun to kørernes bag rattet på selve løbsdagen, men der er en hær af ingeniører, teknikere, mekanikere og analytikere, som arbejder bag kulisserne. Døgnet rundt sikrer de, at alle yder deres bedste.