I-TYPE 5. FREMTIDENS RACERLØB

I-TYPE 5. FREMTIDENS RACERLØB

FAKTA

Vores hidtil hurtigste og mest effektive I-TYPE er indbegrebet af alt, hvad vi har lært af vores fem sæsoner i Formel E.

Maks. effekt:
250 kW, svarende til 335 hk

Angrebstilstand:
250 kW, svarende til 335 hk

Maksimal regenerering af effekt:
250 kW
0-100 km/t:
2,8 sekunder

Samlet længde:
5.160 mm

Samlet bredde:
1.770 mm
Maks. hastighed:
280 km/t

Batterivægt:
385 kg

Minimumsvægt (inkl. fører):
903 kg
I-TYPE BATTERI

Generation 2 litium-ion-batteriet (385 kg, 52 kW) er placeret i en sikkerhedscelle af kulfiber. Batteriets energi svarer til 5.000 fuldt opladede mobiltelefoner. Det genopladelige energilagringssystem (RESS) oplades før løbet, og regenererende opbremsning under løbet konverterer energien tilbage til batteriet.


I-TYPE INVERTER

Inverteren med det skræddersyede modul i silliciumkarbid er udviklet af Jaguar Racing. Inverteren omdanner den jævnstrøm (DC), der er lagret i batteripakken, til vekselstrøm (AC), som igen forsyner motoren og giver os den effekt, der skal bruges. Den topmoderne inverter indeholder også 24 karat guld på grund af materialets meget ledende egenskaber.
I-TYPE DRIVLINJE

Jaguars Racings Motor Generator Unit (MGU) er baseret på teamets erfaringer med Gen 2-bilen i 6. sæson. Under udvikling og test fokuserede teamet på at gøre MGU'en lettere og mere effektiv for at forbedre I-TYPEs generelle ydelse yderligere.


I-TYPE ARKITEKTUR

Det nye ekstreme look er ikke kun for æstetikkens skyld. I-TYPE 5 er specielt designet til at øge downforce takket være den store diffuser, der giver fremragende vejgreb, selv tæt bag en anden bil. En anden fremtrædende egenskab er den nye FIA Halo-hovedbeskyttelse med den innovative LED-lysstrimmel. Når lyset på haloen lyser blåt, er bilen og køreren i Attack Mode. Haloen lyser magenta, når køreren har aktiveret FanBoost. Det gør det nemt for fansene at følge deres yndlingsteams eller -kørers strategi.
FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Den 100 % elektriske performance-SUV.
SE MERE
JAGUAR RACING DNA

JAGUAR RACING DNA

Jaguars ry for performance, teknologi og design blev skabt på verdens mest krævende baner og ved de største mesterskaber.
SE MERE
FØRST MED INNOVATION

FØRST MED INNOVATION

Spektakulært design og imponerende performance. Se, hvordan vores erfaringer med ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet overføres til vores elbiler på vejen.
SE MERE