Formel E Succes for Jaguar

Formel E Succes for Jaguar

En spændende afslutning på sæsonen, da Mitch Evans snupper andenpladsen i kørernes mesterskab.

MØD TEAMET

Vores kørere, ingeniører og teknikere, som alle hører til verdens bedste, tørster efter succes – en tørst, der matches af deres talent, vedholdenhed og stil.

SAM BIRD – KØRER

SAM BIRD – KØRER

Den britiske racerkører Sam Bird kom til Jaguar Racing før 7. sæson af ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet. Den 34-årige fortsatte den vellykkede indsats for at være den eneste kører, der har deltaget i hvert eneste løb, siden den banebrydende serie startede i 2014, hvor han til dato har vundet 11 sejre, de seneste i Diriyah og New York City for Jaguar Racing.
MITCH EVANS – KØRER

MITCH EVANS – KØRER

Mitch begyndte at køre gokart som 6-årig og vandt det newzealandske grandprix som 16-årig. Han debuterede i ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet hos Jaguar Racing i 2016, da det britiske team vendte tilbage til racerløb. I den seneste sæson, 7. sæson, opnåede han fem podieplaceringer og sluttede som nummer 4 i kørernes mesterskab, hans hidtil bedste placering. Han kørte også hurtigste omgang i Rom, New York og London.
JAMES BARCLAY – TEAM PRINCIPAL

JAMES BARCLAY – TEAM PRINCIPAL

James blev udnævnt til Team Principal for Jaguars ABB FIA Formel E team i november 2015 I 2021 blev James udnævnt til Managing Director Jaguar Land Rover Motorsport blev udpeget ansvaret for Styringen Direktør Jaguar Land Rover Motorsport. I de seneste fem sæsoner har James stået i spidsen for væksten i Jaguar Racing og ledet teamet både på og uden for banen.​
JAGUAR I-TYPE 5

JAGUAR I-TYPE 5

Den er skabt til at levere den ultimative balance mellem power og effektivitet og accelererer fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder med en maksimal effekt på 250 kW.
SE MERE

RACING DNA

Jaguars ry for ydeevne, teknologi og design blev skabt inden for verdens mest udfordrende kredsløb og mesterskaber.
SE MERE
MERCHANDISE

MERCHANDISE

Du behøver ikke at selv at være racerkører for at ligne en. Besøg vores netbutik, og find den perfekte gave til dig selv eller en, du kan lide.
SE MERE
FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

I-PACE er en ultimativ, 100 % elektrisk, performance-SUV. Den er medrivende at køre og med flere opkoblingsmuligheder end nogensinde før.
SE MERE