TEAMWORK FÅR DRØMMEN TIL AT LEVE

TEAMWORK FÅR DRØMMEN TIL AT LEVE

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS er en førende global organisation inden for IT-service, konsulentydelser og forretningsløsninger. Vi kombinerer teknologisk ekspertise og business intelligence for at skabe forandringer og levere resultater. Vores mission er at hjælpe kunderne med at nå deres forretningsmål ved at levere innovativ, førsteklasses rådgivning, IT-løsninger og -tjenester og gøre det til en fornøjelse for alle interessenter at arbejde sammen med os.​

Tata Consultancy Services fokuserer på at skabe en målbevidst fremtid ved at udnytte innovation til at fremme bæredygtighed. Vi bestræber os på at bruge dette nye partnerskab til at øge bevidstheden om vigtigheden af elektrificering og fremhæve rejsen frem mod elektrificering og vise vejen frem mod en mere bæredygtig fremtid.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive er en globalt førende virksomhed inden for bilteknologi. De er pionerer i elektriske drivlinjer og samarbejder med 90 % af verdens bilproducenter. Vi er den eneste leverandør, der udelukkende fokuserer på design, fremstilling, integration og optimering af konventionelle drivlinje-, firehjulstræks- og eldrevne teknologier. I de seneste 20 år har vi udviklet førende eDrive-systemer, der er baseret på vores ekspertise inden for systemer med firehjulstræk. GKN Automotives innovationscenter i Abingdon er et af de førende globale centre med hensyn til udvikling af systemer til fremtidens elektrificerede køretøjer.

GKN Automotives teknologiske partnerskab med Jaguar Racing begyndte i 2017 forud for 4. sæson af ABB FIA Formel E-verdensmesterskabet. At flytte grænserne for vores teknologier på racerbanen er afgørende for at fremskynde innovationer og sætte turbo på vores knowhow. Vores partnerskab har fokus på "Driving for Efficiency", der er lige så relevant for konkurrencen i Formel E som for differentieringen af GKN Automotives fremtidige eDrive-produkter.

Som Jaguar Racings officielle eDrive-partner vil GKN Automotive arbejde tæt sammen med ingeniørerne hos Jaguar Racing med henblik på at anvende deres viden om design, produktion og softwareudvikling på I-TYPE 5. Vi vil spille en vigtig rolle i udviklingen af den elektriske drivlinje og bruge vores ekspertise til at udvikle avancerede teknologier til køling af drivlinjen til både inverteren og elmotoren. Alt sammen med det mål at skabe øget effektivitet. GKN Automotives softwareingeniører vil også være en del af Jaguar Racings hovedkvarter.
GKN
DOW

DOW

Dow er stolt over at bidrage med videnskabelig ekspertise til Jaguar Racings Formel E-team gennem vores MobilityScienceTM-platform, der fokuserer på applikationsudvikling og innovation inden for transport. Vores medarbejdere nyder teamwork, byder forskellige idéer velkommen og er dybt engagerede i innovation sammen med vores partnere og kunder for at skabe materialer, der muliggør en mobil økonomi med lav CO2-udledning, hvor lavere vægt, længere rækkevidde, øget sikkerhed og reduceret energiforbrug er de endelige mål.

Dows transportløsninger omfatter et bredt udvalg af polyolefiner, polyuretan, akryl, specialkemikalier og silikone-teknologier til elkøretøjer. Vores partnerskab med Jaguar Racing er i tråd med vores ambition om at være en af verdens mest innovative, kundeorienterede, inkluderende og bæredygtige materialevirksomheder. Gennem samarbejde finder vi nye veje og løsninger .
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, som er en af verdens førende inden for smøremidler, har en stolt tradition for innovation. Vores passion for performance kombineret med en særlig samarbejdsfilosof har gjort Castrol i stand til at udvikle vitale produkter til talrige teknologiske bedrifter på land, i luften, til vands og i rummet. Overgangen til elektrificering inspirerede os til at udvikle og lancere en række e-Fluids, der er specielt designet og testet til el-køretøjer. Castrol er konstant på udkig efter banebrydende partnere, der kan hjælpe os med at tage næste skridt, og vores partnerskab med Jaguar Racings Formel E-team vil gøre det muligt for os at teste vores udvalg af e-Fluids på banen og hjælpe med at skabe nye veje inden for fremtidens transport. Det er mere end bare olie – det er væsketeknik.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus er en af verdens største udbydere af virksomhedssoftware og leverer teknologi af afgørende betydning til 40.000 kunder over hele verden. Med en bred portefølje, understøttet af et omfattende lager af avancerede analyser, hjælper virksomheden kunderne med drift og transformation, så de kan tilpasse sig skiftende markedsforhold og effektivt konkurrere i den digitale økonomi.

Virksomhedens mere end 300 produktlinjer fokuserer på at levere afgørende resultater – for at fremskynde levering af applikationer, forenkle IT-transformation, styrke cyberrobusthed og sikre rettidige analyser – hvilket er afgørende elementer for at kunne vinde både i bestyrelseslokalet og på racerbanen. Som Jaguar Racings tekniske partner vil Micro Focus i første omgang levere teknologi, der hjælper teamet med at accelerere softwareudviklingen, samt prædiktive analyser, der forbedrer teamets performance og den visuelle oplevelse.

Sammen vil vi implementere IT-løsninger, der bygger bro mellem eksisterende og nye teknologier og fremtidssikrede IT-investeringer. Det kalder vi ”High Tech, Low Drama”.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Alpinestars har over fem årtiers erfaring med banebrydende sikkerhed og performance inden for motorsport og er stadig det førende mærke, når det kommer til fodtøj, beklædning og beskyttelse. Alpinestars har stærke traditioner med blikket godt rettet mod fremtiden.

Alpinestars er en stærk aktør inden for alle større motorsports-serier. Med fokus på innovation gennem teknologisk forskning, design og udvikling og med topmoderne faciliteter i USA og Europa driver Alpinestars den globale motorsport fremad. Produkterne giver komfort og åndbarhed i de krævende cockpits og reducerer træthed hos køreren og hjælper med koncentrationen.

Ét mål. Én vision.
ALPINESTARS
UKONVENTIONEL

UKONVENTIONEL

Vi designer, udvikler og leverer markant, innovativt merchandise og teamtøj, der ser godt ud og føles fantastisk. Vores globale netværk og brede viden og erfaring betyder, at du er i trygge hænder, og vores ekspertise inden for bæredygtig mode betyder, at din merchandise føles fantastisk, selv når du ikke har den på.
UKONVENTIONEL