loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OM VORES PARTNERE

bg-modelDisplay

Alle vores partnere arbejder med banebrydende teknologi. Vi deler den opfattelse, at tro, mod og innovation kan sætte os alle i stand til at nå vores mål. 

PANASONIC

Panasonic Automotive Systems Europe er markedsleder inden for produktion af højteknologisk teknologi til biler. Gennem sin produktion af vigtige elektroniske komponenter, moduler og komplette løsninger til bilproducenter er Panasonic Automotive kendt for sin ekspertise i hele verden. Deres dedikation til innovation, pålidelighed og miljømæssige bæredygtighed gør dem til den perfekte partner for Jaguar i Formel E. Sammen udgør vi Panasonic Jaguar Racing.


LEAR

Lear Corporations produktudvalg inden for “E-systemer” afspejler vores industriledende vision for den næste generation af køretøjer, som drives vha. alternative energiformer, og traditionelle elektriske løsninger til køretøjer. En vision, som vi deler med innovatorer inden for produktion af originaludstyr.
Idet vi er Jaguar Land Rovers globale partner, som leverer elektrificeringsteknologi og kvalitet til lokale showrooms, er vi tillige stolte af at være deres sponsor i Formel E.