loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

MØD TEAMET

Vores team har én fælles vision – og den findes lige i hjertet af Formel E-podierne over hele verden.

Jaguar FIA Formula E

ADAM CARROLL

Den britiske racerkører Adam Carroll blev først kendt som testkører for BAR-Honda F1. Nu hvor han har vundet verdensmesterskabstitlen i A1GP og fem sejre i GP2 samt nyligt opnået succes inden for World Endurance-serien og den europæiske Le Mans-serie, retter han nu blikket mod Formel E-podiet.

TWITTER 
Jaguar FIA Formula E

MITCH EVANS

Mitch Evans fra New Zealand deltog i gokartklassen fra han var seks år gammel og vandt NZ Grand Prix i en alder af 16 år. Med støtte fra sin mentor Mark Webber fra F1 vandt den 21-årige GP3-serien i 2012, blev nummer to i sin klasse i Le Mans-løbet i 2015, og lige nu er det ham, som man skal holde øje med i GP2. 

TWITTER
HO-PIN TUNG

HO-PIN TUNG

Med 10 års erfaring inden for internationalt motorløb omfatter den kinesisk/hollandske racerkører Ho-Pin Tungs mange resultater deltagelse i Le Mans i de seneste fire år samt testkørsel for Williams F1. Han er desuden den første kineser med licens til at deltage i IndyCar-løb.  

TWITTER

TEAMET BAG VED TEAMET

Det kan godt være, at der kun er to kørere, som kan sidde bag rattet
i løbet af et racerløb. Men der er en sand hær af ingeniører, mekanikere
og analytikere, som alle arbejder bag kulisserne døgnet rundt for at sikre
optimale præstationer.

bg-modelDisplay

JAMES BARCLAY - TEAM DIRECTOR

“Under min opvækst så jeg motorsport, som jeg også selv deltog aktivt i. For mig er det en stor ære at være i stand til at føre et brand som Jaguar med brandets succes og historie in mente videre til Jaguars næste kapitel, som udspiller sig på racerbanen.”

ENGAGÉR DIG

CRAIG WILSON - RACE DIRECTOR

“Personligt har jeg været en del af Jaguar i næsten 30 år. Så det er fantastisk at arbejde sammen med dem igen i dette spændende program”

ENGAGÉR DIG

NICK ROGERS - GROUP ENGINEERING DIRECTOR, JLR

“Succes handler om at inspirere unge mennesker til at skubbe til grænserne og udvikle nye evner til at meste den verden, som vi alle er en del af og som har så stort fokus på CO2-emission.”

ENGAGÉR DIG

FØLG OS

Følg os via linkene nedenfor for at få eksklusiv
insider-adgang til teamet, bilerne og oplevelserne.

bg-modelDisplay