loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FANBOOST

bg-modelDisplay

De tre kørere, som opnår flest FanBoost-stemmer, tilkendes et markant powerboost, som de kan anvende i et tidsrum på 5 sekunder under anden halvdel af racerløbet. Du kan tildele din favoritkører et FanBoost i en periode på 12 dage op til hvert enkelt løb samt 6 minutter inde i hvert enkelt løb. Du kan stemme op til fire gange om dagen ved at bruge én af følgende platforme… 

FIAFORMULAE.COM 

ADAM CARROLL

“For første gang i motorsportshistorien kan I, publikum, øve direkte indflydelse på resultatet af et racerløb. Med din smartphone eller computer kan du nemt og bekvemt stemme på mig via FanBoost, så jeg får tildelt 5 sekunders ekstra powerboost, hvilket kan være forskellen på at stå på sejrsskamlen eller gå rundt i kørergården. Stem på Adam! #FanBoost #AdamCarroll”

MITCH EVANS

“Fanboost er det nærmeste, som du kommer på at have dine fans i cockpittet sammen med dig. Dine interaktive stemmer kan give mig den fordel, der bringer I-Type op i førerfeltet, når jeg har allermest brug for det. Den ekstra power, som Fanboost giver, kan ikke blot afgøre resultatet af racerløbet, men også hele mesterskabet. Stem på Mitch! #FanBoost #MitchEvans”

FANBOOST

FØLG OS

Følg os via linkene nedenfor for at få eksklusiv
insider-adgang til teamet, bilerne og oplevelserne.

bg-modelDisplay