NY JAGUAR F‑PACE SVR

Velkommen til vores ultimative performance-SUV med en Supercharged V8-motor, 550HK og acceleration fra 0-100 km/t på 4 sekunder.
UDFORSK PERFORMANCE

PERFORMANCE

ULTIMATIV PERFORMANCE

F-PACE SVR leverer mere performance, smidighed og dynamik end nogensinde før og er kronen på værket blandt vores prisvindende modeller.

F-PACE SVR SPECIFIKATIONER

MOTOR

5,0 liter


I hjertet af F-PACE SVR har du Jaguars kraftfulde 5,0 liters V8 Supercharged motor.

MAKSIMAL YDELSE

550 hk (405 kW)


En ydelse på 550 hk (405 kW) garanterer en medrivende køreoplevelse, hver gang du sætter dig bag rattet.

MAKSIMAL MOMENT

700 Nm


F-PACE SVR leverer et øget moment på op til 700 Nm.

0-100 KM/T

4,0 sekunder


Takket være den nyeste teknologi – inklusive Dynamic Launch-funktionen - kan F‑PACE SVR accelerere fra 0-100 km/t på kun 4,0 sekunder.

DESIGN

EKSTERIØR

F-PACE SVRs design omfatter større luftindtag, luftindtag i kølerhjelmen, luftindtag i siderne og bagspoiler - alt sammen for at øge downforce og reducere luftmodstanden. Resultatet: større ydeevne og bedre køreegenskaber.

SE GALLERI
STØRRE LUFTINDTAG

STØRRE LUFTINDTAG

Den nye kofanger foran understreger den imponerende sportslige fremtoning, mens større luftindtag er med til at afkøle V8 Supercharged motoren. En kølergrill i Gloss Black med en unik indfatning i Satin Grey og SVR-logo fuldender looket.
PERFORMANCE-SÆDER

PERFORMANCE-SÆDER

Bliv ét med F-PACE SVR fra det øjeblik, du sætter dig til rette i Performance-sæderne i blødt Windsor-læder/ruskind eller Semianilin-læder. For- og bagsæderne med varme har SVR-mærke og et unikt perforeret mønster.
RAT

RAT

SVR-læderrattet med tommelgreb tilfører yderligere sportslig styrke med unikke syninger i Flame Red og Light Lunar samt SVR-logo. Pivi Pros 12,3" interaktive førerdisplay giver dig et hurtigt overblik over informationerne.

BYG DIN EGEN

Brug konfiguratoren til at udforske vores designmuligheder og byg den perfekte F-PACE SVR.

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP tal.


WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. Den tester køretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

*Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.