NY JAGUAR F‑PACE SVR

NY JAGUAR F‑PACE SVR

Velkommen til vores ultimative performance-SUV med en Supercharged V8-motor og klassens førende smidighed.
VIS GALLERI

PRÆSTATIONER

SMIDIG OG DYNAMISK

SMIDIG OG DYNAMISK

F-PACE SVR leverer mere performance, smidighed og dynamik end nogensinde før og er kronen på værket blandt vores prisvindende modeller.

F-PACE SVR SPECIFIKATIONER

MOTOR

5,0 liter


I hjertet af F-PACE SVR har du Jaguars kraftfulde 5,0 liters V8 Supercharged motor.

MAKSIMAL YDELSE

550 hk (405 kW)


En ydelse på 550 hk (405 kW) garanterer en medrivende køreoplevelse, hver gang du sætter dig bag rattet.

MAKSIMAL MOMENT

700 Nm


F-PACE SVR leverer et øget moment på op til 700 Nm.

0-100 KM/T

4,0 sekunder


Takket være den nyeste teknologi – inklusive Dynamic Launch-funktionen - kan F‑PACE SVR accelerere fra 0-100 km/t på kun 4,0 sekunder.

DESIGN

EKSTERIØR

EKSTERIØR

F-PACE SVRs design omfatter større luftindtag, luftindtag i kølerhjelmen, luftindtag i siderne og bagspoiler - alt sammen for at øge downforce og reducere luftmodstanden. Resultatet: større ydeevne og bedre køreegenskaber.

STØRRE LUFTINDTAG

STØRRE LUFTINDTAG

Den nye kofanger foran understreger den imponerende sportslige fremtoning, mens større luftindtag er med til at afkøle V8 Supercharged motoren. En kølergrill i Gloss Black med en unik indfatning i Satin Grey og SVR-logo fuldender looket.
PERFORMANCE-SÆDER

PERFORMANCE-SÆDER

Bliv ét med F-PACE SVR fra det øjeblik, du sætter dig til rette i Performance-sæderne i blødt Windsor-læder/ruskind eller Semianilin-læder. For- og bagsæderne med varme har SVR-mærke og et unikt perforeret mønster.
RAT

RAT

SVR-læderrattet med tommelgreb tilfører yderligere sportslig styrke med unikke syninger i Flame Red og Light Lunar samt SVR-logo. Pivi Pros 12,3" interaktive førerdisplay giver dig et hurtigt overblik over informationerne.

SVR BLACK PACK

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations viser det allerbedste fra Jaguar med et udvalg af eksklusive modeller med SV-emblem, kollektionsudgaver i begrænset antal og unikt udviklede projekter.
UDFORSK SV
JAGUAR F-PACE MODELLER

JAGUAR F-PACE MODELLER

Se hele modelprogrammet her.
UDFORSK MODELLERNE

F-PACE SVR EDITION 1988

Bliv ejer af en af de 394.

††Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

*Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.