FULDT ELEKTRISK I-PACE

HØJDEPUNKTER

ELEKTRISK YDELSE

Medrivende kraft og dynamik. Ingen udledning af skadelige stoffer fra udstødningen. Alt, hvad du forventer af Jaguars fuldt elektriske performance-SUV.

RÆKKEVIDDE

RÆKKEVIDDE

Faktorer såsom temperatur og kørselshastighed kan påvirke bilens elektriske rækkevidde. Brug rækkeviddeberegneren til at finde ud af, hvor I-PACE kan føre dig hen.
SE MERE

RÆKKEVIDDE

407 km*

 
Kør op til 407 km på en fuld opladning*.
WLTP-tal. De faktiske tal kan variere afhængigt af din kørestil.

OPLADNINGSTID

8,5 timer*


Med en 11 kW vekselstrømsoplader kan der opnås en fuld opladning på kun 8,5 timer*. Perfekt til opladning derhjemme natten over. Tid baseret på brug af en 11 kW hjemmeoplader med vekselstrøm.

UDLEDNINGER

0 co2


Nyd nul udledning fra udstødningen.

ACCELERATION

4,8 sekunder*


Kan accelerere fra 0-100 km/t på 4,8 sek.

TEKNOLOGI

Gnidningsfrit integreret teknologi gør styring af I-PACEs features og dine forbundne enheder nemt og enkelt.

Vores Pivi Pro infotainmentsystem er lige så velkendt som din smartphone. Vigtige informationer såsom navigation1, medier og kontakter er altid kun et tryk væk.
PIVI PRO
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
MERIDIAN AUDIO
ONLINE-PAKKE OG WI-FI MED DATAABONNEMENT
JAGUAR GO I-PACE APP

JAGUAR GO I-PACE APP

GO I-PACE-appen viser dig, hvordan Jaguar I-PACE vil passe ind i dit liv. Den giver dig fakta og tal, som om du rent faktisk kørte i bilen, inklusive kort over ruten, anslået batterirækkevidde og -brug, tilgængelige ladestationer langs ruten og dine anslåede omkostningsbesparelser.
DOWNLOAD PÅ IOS DOWNLOAD PÅ ANDROID
JAGUAR REMOTE APP

JAGUAR REMOTE APP

Jaguar Remote4-appen giver dig mulighed for at interagere med I-PACE fra din smartphone. Tjek din bils opladningstilstand, opladningsstatus, opladningsrate, anslået rækkevidde på eldrift og andre indikatorer. Start og stop opladning, administrér opladningstakster, og indstil den maksimale opladningsstatus via fjernbetjening.
JAGUAR-OPTIMERET ASSISTANCE OG SOS-OPKALD

JAGUAR-OPTIMERET ASSISTANCE OG SOS-OPKALD

Med Jaguar Optimised Assistance kan du ringe direkte til Jaguar Assistance-teamet, hvis uheldet er ude. I tilfælde af en mere alvorlig hændelse opretter SOS-nødopkaldet automatisk forbindelse til nødopkaldsteamet. De informerer alarmcentralen om din placering.

PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

Opladningen er bedst, når du parkerer bilen natten over. Når du slapper af og hviler dig, genoplader I-PACE sikkert og er klar til næste dag.

OPLADNING HJEMME

OPLADNING HJEMME

Opladning derhjemme er ikke kun praktisk, men prisen for elektricitet er ofte også mindre pr. kilometer sammenlignet med benzin, diesel eller opladning langs ruten. Til opladning af din I-PACE derhjemme anbefaler vi en professionelt installeret oplader til hjemmebrug – også kendt som en vægmonteret boks eller ladestation til hjemmebrug.
SE MERE
TRÆKEVNE

TRÆKEVNE

Din Jaguar I-PACE har en trækevne på op til 750 kg og et maksimalt kugletryk på op til 45 kg. Et aftageligt anhængertræk kan købes hos Jaguar Accessories.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Den helt nye vandtætte og stødfaste anden generation af Activity Key 5 giver dig mulighed for at aflåse og låse din bil, samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørsaktiviteter, du planlægger sammen med dine venner, er der ikke længere behov for konventionelle bilnøgler.
SIKKERHEDSCELLE

SIKKERHEDSCELLE

I-PACE er fremstillet af en blanding af aluminium og stål, så der dannes et stift bur rundt om batteriet. Dette giver øget sikkerhed for alle personer i bilen.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din køreoplevelse samtidig med, at sikkerheden er øget.
SE MERE

BYG DIN EGEN

Gør I-PACE til din egen med et udvalg af modeller, motorer og udstyrspakker.

GØR DIN JAGUAR I-PACE PERSONLIG

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiørmuligheder.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

JAGUAR I-PACE MODELLER

JAGUAR I-PACE MODELLER

Se hele modeludvalget.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
SE SPECIFIKATIONER
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Jaguar I-PACE personlig.
SE UDSTYR OG TILBEHØR
JAGUAR ELEKTRISK

JAGUAR ELEKTRISK

Oplev elektrisk kørsel.
SE MERE

Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.
**Brug af en 100 kW DX-hurtigoplader
.
††Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.

2Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.

3Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelserne på jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

4Remote indeholder abonnementsydelser, som efter rådgivning af din Jaguar-forhandler kan forlænges efter den første periode. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

5Activity Key kan oplades på 1 time, hvilket giver op til 7 dages batteritid.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af købsland, motorvariant og gearkasse.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.