YDELSE

Forbered dig på at få gåsehud.
UDFORSK MOTORVARIANTER

FRA SIMPELTHEN POTENT TIL BERETTIGET FANTASTISK

F-TYPE drives af de mest fantastiske Jaguar benzinmotorer, som alle er udstyret med innovative teknologier for forbedret brændstofforbrug og CO2 -udledning uden at gå på kompromis med præstationerne.

LYT OPMÆRKSOMT

Alle modeller fra den 4-cylindrede motor med 300 hk til V8'eren med 575 hk er udstyret med en Active Sport-udstødning. Aktivér denne Active Sport-udstødning for at få mulighed for at slippe den fantastiske rumlende motorlyd løs under påløb.

i4

i4

Stærk performance med raffinement og effektivitet. Den 2,0-liters turboladede benzinmotor med 300 hk leverer uovertruffen power og besidder smidige køreegenskaber.
V6

V6

Kraftfuld og raffineret. Den kompakte kompressor boostsregulering og sekundære gasreguleringsventil giver dig den fulde 380PS burst, når du accelererer, med nul forsinkelse.
V8

V8

Hurtig acceleration og motorrespons leveret af de 450 hk eller R motorens 575 hk gennem en 8-trins automatisk gearkasse. Vælg baghjuls*- eller firehjulstræk for optimal performance under alle forhold.

ENERGISK OPLEVELSE

Den korteste vej mellem to punkter er en lige linje. Men hvor sjovt er det? Et smukt udformet chassis, en stram affjedring og et responsivt styretøj gør samlet set F-TYPE utroligt smidig, så du står sikkert fast på alle de veje, du kører på.

ENESTÅENDE PERFORMANCE

ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

F-TYPENs firehjulstræk og Intelligent Driveline Dynamics sikrer performance med perfekt balance og giver sikre køreegenskaber på alle veje.
TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

F-TYPEN er udstyret med et kontrolleret og uafhængigt bremsesystem, som maksimerer bilens køreegenskaber gennem selv de mest snævre sving. Ved at reducere understyring sikrer systemet sporty smidighed og ekstra tryghed for føreren.
ELEKTRONISK AKTIVT DIFFERENTIALE

ELEKTRONISK AKTIVT DIFFERENTIALE

Det elektronisk aktive differentiale samarbejder med Intelligent Driveline Dynamics og styrer det moment, som leveres til hvert af baghjulene for fuld udnyttelse af den tilgængelige power. Dette giver dig mulighed for at styre senere og skarpere ind i sving og accelerere tidligere ud af disse.

DYNAMISK KØRSEL

CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Personlige køreegenskaber, som opfylder dine ønsker. Med Configurable Dynamics kan du justere styretøjets vægt, gearkassens udlægning og speederesponsen.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics analyserer hurtigt input om kørestil og køreforhold og gør derved F-TYPENs respons skarpere, hvilket sikrer en optimal køreoplevelse på alle tidspunkter.

ENESTÅENDE BREMSEKRAFT

355MM FRONT. 325MM REAR

355MM FRONT. 325MM REAR

Optimeret med henblik på at kombinere såvel holdbarhed som lav vægt samtidig med, at de leverer en betryggende ydelse.
380MM FRONT. 376MM REAR

380MM FRONT. 376MM REAR

Ekstremt hurtig, responsiv og progressiv bremseydelse.
398MM FRONT. 380MM REAR

398MM FRONT. 380MM REAR

Keramiske kulfiberbremser. Vores mest kraftfulde bremsesystem leverer det højeste niveau af performance hele tiden.

VÆLG DIN F-TYPE

Coupé eller convertible. Hver af dem har sin egen unikke karakter, men begge tilbyder medrivende ydelse, avancerede køreegenskaber og en uovertruffen førerfokuseret oplevelse.

*Fås kun med 450 hk motorer.

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed.

Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.