JAGUAR E-PACE

UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYRSPAKKER

Vælg mellem forskellige pakker, og byg din E-PACE så den passer perfekt til din livsstil.

BLACK PACK

Den markante Black Pack giver E-PACE et markant udtryk med eksteriørdetaljer i Narvik Black, der fremhæver alt fra luftindtagene i siderne, kølergrillindfatningen og kanterne på kølergrillen til det markante Jaguar-emblem og E-PACE-logoerne.
TECHNOLOGY PACK

TECHNOLOGY PACK

Med ClearSight-bakspejl, trådløs opladning af enheder, Head-Up Display og interaktivt førerdisplay gør Technology Pack køreturene mere opkoblede og intuitive end nogensinde før.
CONVENIENCE PACK

CONVENIENCE PACK

Til dem, der elsker eventyr, indeholder Convenience Pack praktiske ekstra strømudtag og en eldreven, bevægelsesstyret bagklap. Desuden gør nøglefri adgang og Activity Key det hurtigere og nemmere at få adgang til din bil.

UDVENDIGT UDSTYR

Skab den perfekte Jaguar E-PACE, der passer til din livsstil. Maksimal stil, komfort og praktisk anvendelighed efter din smag.

FÆLGE

Nyd friheden ved personlig tilpasning med din E-PACE. Med fælge i størrelser fra 17-21" afhængigt af den valgte model og med stilfulde overflader, inklusive Gloss Black, Diamond Turned og Satin Grey, er der en fælg, der passer til enhver smag.

SIKKERHED OG HJÆLP

Sikkerhed har altid førsteprioritet i din E-PACE.

DRIVER ASSIST PACK

Driver Assist Pack er blot én af E-PACEs pakker (ekstraudstyr) og tilbyder en lang række kørselsassistenter – inklusive Blind Spot Assist, Rear Traffic Monitor, adaptiv fartpilot og Rear Collision Monitor. De er alle designet til at gøre køreture nemmere, sikrere og sjovere.
SE MERE

PERSONLIG TILPASNING

Nyd friheden ved personlig tilpasning med E-PACE.

DASH CAM

Jaguar Dash Cam registrerer optagelser af kørehændelser og ulykker og er designet til problemfri integration i bilens kabine og det elektriske system.

THE JAGUAR COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Udseende, smidighed og dynamisk kørsel.
UDFORSK HØJDEPUNKTER
JAGUAR E-PACE MODELLER

JAGUAR E-PACE MODELLER

Alle modellerne ses her med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
GALLERI

GALLERI

Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. E-PACE er synonym med raffinement, praktisk anvendelighed og sikker kørsel.
VIS GALLERI