NY JAGUAR XF

Spektakulær ydelse og fremtoning.
Jaguar XF fås nu også med en række nye dieselmodeller med mild hybrid-teknologi.

360° EKSTERIØR

KOMBINERET CO2-UDLEDNING g/km:
Så lav som 115

KOMBINERET BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 KM:
Fra 4.4 (Op til 64.2)

VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XF.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.
DESIGN
UDFORSK INTERIØRET
UDFORSK SEDAN-INTERIØRET

Med masser af benplads, forskellige sædejusteringer og nye massageindstillinger (ekstraudstyr) bliver din XF et ægte fristed for dig.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK SEDAN
UDFORSK SEDAN-EKSTERIØRET

XF fanger din opmærksomhed fra alle vinkler. XF's forbedrede eksteriør kendetegnes af moderne funktioner, bl.a. kølergrillen med folie.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK SPORTBRAKE
UDFORSK SPORTBRAKE-EKSTERIØRET

Ny XF Sportbrake. Designet til alle, som gerne vil have mere plads. Til alt fra forretningsmøder og shopping til weekendturen.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
PERFORMANCE
KØREEGENSKABER
KØREEGENSKABER

Oplev en Jaguars berømte køreegenskaber. Vores sortiment byder nu også på nye dieselmotorer med mild hybridteknologi

FIREHJULSTRÆK
FIREHJULSTRÆK

Jaguars All Wheel Drive (AWD) er et unikt firehjulstræk med Intelligent Driveline Dynamics, der forudsiger grænserne for trækkraft og flytter momentet for at sikre en overlegen kontrol.

SE SPECIFIKATIONER
TORQUE VECTORING
Torque Vectoring under nedbremsning giver kontrolleret, uafhængig nedbremsning for at maksimere egenskaberne, selv i de skarpeste sving. Det reducerer understyring og leverer en sportsvogns smidighed.
DRIVLINJER
Større effektivitet med Jaguars høje ydelse. Ud over de effektive benzinmotorer fås XF nu med nye dieselmotorer forstærket med mild hybridteknologi, som er et intelligent regenerativt system, der oplader under deceleration og nedbremsning.
DYNAMIC HANDLING PACK
Denne pakke (ekstraudstyr) forbedrer bilens æstetiske udtryk og din køreoplevelse og har Configurable Dynamics, røde bremsekalibre, bagklapspoiler, 355 mm forbremser og 325 mm bagbremser.
TEKNOLOGI I BILEN
ENKELHED SOM STANDARD
ENKELHED SOM STANDARD

Standardfeatures på Pivi omfatter:


• 11,4" touchscreen
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Opgradering til Pivi Pro4 giver dig det nyeste inden for kunstig intelligens i bilen for en fuldt opkoblet rejse.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af, hvilket nummer der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.

Head-Up Display (ekstraudstyr)5 projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigationen på farvedisplayet.

MERIDIAN™ AUDIO ​
MERIDIAN™ AUDIO ​

Meridian-lyd fra den britiske lydekspert er en fantastisk oplevelse. Det drejer sig ikke kun om øget lydstyrke. Det drejer sig mere om at intensivere niveauerne af dybde, klarhed og realisme i musikken ved at bruge en kombination af avanceret akustisk teknologi og strategisk placerede højtalere, så der skabes en lydplatform (som vi kalder ”lydscenen”), der passer perfekt til XEs interiør. Vælg mellem MeridianTM -eller MeridianTM -surround-sound-systemerne (ekstraudstyr).

FRED OG RO
FRED OG RO

Med væsentlig reduktion af vejstøj ved hjælp af den innovative teknologi fra lydeksperterne Meridian Audio samt færre vibrationer i bilen, har XF en bedre kørselskomfort for dig og dine passagerer.

HOLDER DIG OPKOBLET
Online Pack6 giver flere opkoblede tjenester via det indbyggede SIM-kort og dermed adgang til:

• Ubegrænset antal streamingmedier
• Online-talegenkendelse
• Vejrudsigter
• Online-kalendersynkronisering
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Vælg Wi-Fi-aktivering med dataabonnement (ekstraudstyr)7, hvorefter du vil kunne bruge:

• Dit valg af mediestreamingtjenester
• Op til 20 gb data pr. måned
• En antenneoptimeret forbindelse
• Mange opkoblede enheder
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og bedre opkald.
IONISERING AF KABINELUFT MED PM2.5-FILTER
Nanoe-ioniseringTM (ekstraudstyr) sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Aktivér funktionen, hvorefter det specialdesignede filter tiltrækker og indfanger fine partikler og luftbårne allergener fra udendørsluften, fx PM2.5, støv og pollen.
PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED
BAGAGERUM
Masser af plads til alt, hvad du har brug for på dine rejser. Både til lørdagsturen med familien og på de lange ture på ferie, er der plads til al din bagage i Sportbrake.
ACTIVITY KEY
Den helt nye Activity Key8 (ekstraudstyr) er vandtæt og stødfast og giver dig mulighed for at aflåse din bil og låse den op samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørs aktiviteter du planlægger sammen med dine venner, behøver du ikke længere konventionelle bilnøgler.
CLEARSIGHT-BAKSPEJL
Topmoderne teknologi (ekstraudstyr) giver uforstyrret udsyn fra din Jaguar XF sedans bagende9. Et kamera i antennen sender live-video til bakspejlet, så du altid har overblik over, hvad der sker bag dig.
KØRSELSASSISTENTER
Jaguar XF er konstrueret med førerassistenter, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorveje mere fornøjeligt. Disse teknologier optimerer din kørsel ved at hjælpe dig med at stresse mere af.
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN JAGUAR XF
Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, performance-hjælpefunktioner og teknologier.
VÆLG DIN MODELL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Den nye Jaguar XF er førerens valg, en smuk bil, der ikke føles som nogen anden bil.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Gå mere i detaljen og find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug i Jaguar XF.
SE SPECIFIKATIONER
DEN PERFEKTE KØRETUR STARTER HER

En luksuriøse sedan med markant design, dynamiske køreegenskaber og topmoderne teknologier. Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar XF.

BYG DIN EGEN
JAGUAR TILBEHØR
JAGUAR TILBEHØR

Tilpas din XF ud fra din egen smag, livsstil og interesser.

FIND TILBEHØR
THE JAGUAR COLLECTION
THE JAGUAR COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

FIND UD AF MERE
VÆLG DIN MODELL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XF.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.

De angivne værdier er WLTP beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

Se WLTP-tal.

WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tal vises som rækkevidde under WLTP-målemetoder. De laveste tal henviser til det mest økonomiske/letteste udvalg af ekstraudstyr.
De højeste tal henviser til det mindst økonomiske/tungeste udvalg af ekstraudstyr. WLTP-lovgivningen foreskriver, at det kun er det højeste tal, der angives, når der er en forskel på <5 g CO2 mellem de laveste og højeste tal.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3 Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

5 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

6 Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

7 Billedet viser Jaguar Click and Go-tilbehør, der sælges separat. Ekskl. tablet. Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

8 Activity Key kan oplades på omtrent to timer, hvilket giver op til ti dages batterilevetid.

9 Kun sedan. Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land – spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.


Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.