JAGUAR XE

En ny form for sportssedan. Jaguar XE er udstyret med et nyt udvalg af dieselmotorer, som er optimeret med en mild hybridteknologi.

360 EKSTERIØR

KOMBINERET CO2-UDLEDNING g/km:
From 112

KOMBINERET BRÆNDSTOFØKONOMI L/100 KM:
Fra 4.3 (Op til 65.7)

in2VwFPRc40

De viste biler viser muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer helt præcist. Visse funktioner, der er beskrevet, kan være markeds- eller motorspecifikke. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XE.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.
DESIGN
UDFORSK INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

Et luksuriøst interiør, som omslutter dig og dine passagerer. Nyd de optimerede, omsluttende sæder i nopret læder, eller vælg eksklusivt Windsor-læder som ekstraudstyr. Jaguar SportShift Selector og JaguarDrive Control er indbegrebet af XE-modellens sportslige essens.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

Et opfrisket cockpit-agtigt interiør tilbyder enestående komfort, og den hævede midterkonsol øger det sportslige udtryk.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK EKSTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Jaguar XEs muskuløse udtryk fremhæver dens stilfulde tilstedeværelse og fanger øjet. Premium LED-forlygter med signaturkørelys, den brede kølergrill og den dynamisk forkofanger er alle med til at fremhæve bilens profil.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL
JAGUAR XE
Bredere, lavere profil – Jaguar XE er udformet med detaljer, der understreger dens selvsikre karakter.
SE MODELLER
JAGUAR XE R-DYNAMIC
Med en sporty forkofanger, sideskørter og bagliste i karrosserifarven går R-Dynamic Body Kit skridtet videre og udtrykker XEs sporty personlighed.
SE MODELLER
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
Den enkle elegance ved sort. Smukt manifesteret. Jaguar XE R-Dynamic Black.
SE MODELLER
YDELSE
KØREEGENSKABER
KØREEGENSKABER

XE er kendt for sine dynamiske køreegenskaber og i den nye XE er performance optimeret med avancerede kørselsteknologier og features. Forbered dig på en medrivende køretur.

TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING
TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING

Perfekt fordeling af momentet mellem hjulene. Systemet giver føreren en større følelse af tryghed, idet det understøtter bilens adræthed og stabilitet i sving.

SE SPECIFIKATIONER
FIREHJULSTRÆK
XE's firehjulstræk optimerer bilens ydelse og kontrol. XE er udstyret med Intelligent Driveline Dynamics-software (IDD), som analyserer de aktuelle vejforhold og fordeler kraften mellem hjulene for at sikre dynamiske køreegenskaber på alle underlag.
MOTOR
Vores udvalg af benzin- og dieselmotorer er udviklet til at kombinere brændstoføkonomi med smidig performance. Mere kraftfulde dieselmotorer er optimeret med mild hybridteknologi, som tilbyder endnu større effektivitet og raffinement ved hjælp af et smart, regenererende system.
DYNAMIC HANDLING PACK
Denne pakke optimerer både bilens æstetik og din køreoplevelse. Den omfatter Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, røde bremsekalibre, bagklapspoiler, 355 mm bremseskiver for og 325 mm bremseskiver bag.
TEKNOLOGI
ENKELTHED SOM STANDARD
ENKELTHED SOM STANDARD

Standardfeatures på Pivi omfatter:


• 10" touchskærm
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3


Opgradér til Pivi Pro4 og få det nyeste inden for kunstig intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem for en fuldt opkoblet køretur.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af den musik der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.


Head-up-displayet5 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigation på farvedisplayet.

MERIDIAN™ AUDIO
MERIDIAN™ AUDIO

MeridianTM-lyd handler udelukkende om den fantastiske musikoplevelse. Det drejer sig ikke kun om øget lydstyrke.

Det drejer sig mere om at intensivere niveauerne af dybde, klarhed og realisme i musikken ved at bruge en kombination af avanceret akustisk teknologi og strategisk placerede højttalere, så der skabes en lydplatform (som vi kalder ”lydscenen”), der passer perfekt til XEs interiør.
Vælg mellem MeridianTM- eller MeridianTM-surround-sound-systemerne (ekstraudstyr).

HOLDER DIG OPKOBLET
Online Pack6 tilbyder yderligere opkoblede tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

• Ubegrænset antal streamingmedier
• Online-talegenkendelse
• Vejrudsigter
• Online-kalendersynkronisering
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Vælg Wi-Fi-aktivering med Data Plan (ekstraudstyr)7, hvorefter du kan bruge følgende:

• Dit valg af mediestreamingtjenester
• Op til 20 gb data pr. måned
• En antenneoptimeret forbindelse
• Mange opkoblede enheder
TRÅDLØS OPLADNING AF ENHEDER
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og bedre opkald.
IONISERING AF KABINELUFT MED PM2.5-FILTER
NanoTM-ionisering (ekstraudstyr) forbedrer velvære for fører og passagerer. Aktivér funktionen, hvorefter det specialdesignede filter tiltrækker og indfanger fine partikler og luftbårne allergener fra udendørsluften, fx. PM2.5, støv og pollen.
PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED
PRAKTISK BAGAGERUM
Med ekstraudstyr som splitbagsæder kan du let folde den anden sæderække sammen og få plads til alt, hvad du har brug for. Selv hvis du har hænderne fulde er bagklappen let tilgængelig med den eldrevne bevægelsesstyrede bagklap, der let kan åbnes og lukkes.
ACTIVITY KEY
Den helt nye vandtætte og robuste Activity Key 8(ekstraudstyr) giver dig mulighed for at aflåse og låse din bil, samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørsaktiviteter, du planlægger sammen med dine venner, er der ikke længere behov for konventionelle bilnøgler.
CLEARSIGHT BAKSPEJL
Topmoderne teknologi giver uforstyrret udsyn fra din Jaguar XE's bagende*. Et kamera i antennen sender live-video til bakspejlet, så du altid har overblik over, hvad der sker bag dig.

ADVARSEL: *Ekstraudstyr. Kunder med briller med glidende overgang eller bifokale briller kan have problemer med at vænne sig til spejlets digitale tilstand. Den normale spejltilstand kan dog altid bruges.
KØRSELSASSISTENTER
Jaguar XE er konstrueret med assistentsystemer, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorveje mere fornøjeligt. Teknologien fjerner stress fra køreoplevelsen og giver en mere rolig køreoplevelse.
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN JAGUAR XE
Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, performance-hjælpefunktioner og teknologier.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. XE er udformet med detaljer, der understeger dens selvsikre karakter.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Gå mere i detaljen og find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug i Jaguar XE.
SE SPECIFIKATIONER
DEN PERFEKTE KØRETUR STARTER HER

Den mest avancerede, effektive og raffinerede sportssedan nogensinde fra Jaguar. Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XE.

BYG DIN EGEN
JAGUAR TILBEHØR
JAGUAR TILBEHØR

Definér din XE ved at gøre den endnu mere personlig med et udvalg af ekstraudstyr og tilbehør, Du kan vælge alt lige fra trådløs opladning af din smartphone til tagbøjler.

SE TILBEHØR
THE JAGUAR COLLECTION
THE JAGUAR COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

LÆS MERE
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer side om side.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XE.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændsstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3 Jaguar Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

5 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

6 Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

7 Regler om fair brug er gældende. Når 20 GB er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

8 Activity Key kan oplades på omtrent to timer, hvilket giver op til ti dages batterilevetid.

9 Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.