EKSTRAUDSTYR OG JAGUAR-TILBEHØR

Med Jaguars exceptionelle udvalg af ekstraudstyr og Jaguar-tilbehør kan du skabe den fineste I-PACE i verden.

SE FILMEN
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

Med Jaguars tilbehør og ekstraudstyr kan du tilpasse I PACE efter din egen smag, din livsstil og dine interesser. De mest populære former for udstyr er samlet i tre praktiske pakker: Exterior Carbon Fibre Pack, Black Exterior Pack og Cold Climate Pack. Byg din egen I PACE, og gennemse online-tilbehørskataloget for at se det komplette udvalg.

BYG DIN EGEN
FIND ACCESSORIES
PAKKER MED EKSTRAUDSTYR TIL EKSTERIØRET

Tilfør I-PACEs design kant med disse eksteriørpakker.

EKSTERIØRPAKKE I KULFIBER

Fremhæv I-PACEs performance-natur med disse detaljer i kulfiber. Denne pakke omfatter kølergrillindfatning i kulfiber, spejlkapper i kulfiber og kulfiberelementer på karrosserisiden og kofangerne.

SORT EKSTERIØRPAKKE

Tilføj et strejf af diskret ubemærkethed til I-PACEs forførende look med disse detaljer i Gloss Black. Pakken omfatter blanksorte rudelister i siderne og en grill med blanksort gitter med blanksort indfatning.

BLANK EKSTERIØRPAKKE
BLANK EKSTERIØRPAKKE

Et skinnende eksempel på I-PACEs luksuriøse karakter. Denne pakke omfatter kromdetaljer på kølergrillens stifter, spejlkapperne, rudelisterne og bagdiffusoren.

COLD CLIMATE PACK

Denne pakke omfatter opvarmede sprinklerdyser, varme i forruden og rat med varme.

VÆLG DIT JAGUAR-TILBEHØR

Tilfør din I-PACE et personligt touch, og find det tilbehør, der matcher din livsstil.
Kontakt din Jaguar forhandler for at høre nærmere.

FIND FORHANDLER
KØLERGRILLINDFATNING I KULFIBER
Markant kølergrillindfatning af kulfiber i høj kvalitet med en fibervævning og High Gloss-finish sikrer en førsteklasses opgradering af eksteriørstylingen, så Jaguar I-PACEs dynamiske køreegenskaber og performance-inspirerede formgivning fremhæves.
SE TILBEHØR
SPEJLKAPPER I KULFIBER
Med fibervævning og en lakeret finish i High Gloss samt eksklusive spejlkapper i kulfiber sikres en performance-inspireret opgradering af formgivningen koblet sammen med de vægtfordele, der knytter sig til kulfiber.
SE TILBEHØR
STÆNKLAPPER
Stænklapper foran og bagpå med Jaguar-mærke understreger din bils linjer, reducerer stænk og beskytter mod snavs og stenslag.

SE TILBEHØR
SE TILBEHØR
SPORTSPEDALER
Pedalsættet er fremstillet i rustfrit stål og gummi i et moderne, sportsinspireret design og passer perfekt over de eksisterende pedaler.


SE TILBEHØR
SOLSKÆRM TIL PANORAMATAG
Denne solskærm i to dele til panoramataget er udført med netstof og en trådramme, og den er nem at montere og afmontere ved hjælp af en enkel påklipsningsfunktion.Den giver beskyttelse mod varme og UV-stråler og skaber derved en mere komfortabel oplevelse i kabinen. Opbevares i bagagerummet, når den ikke er i brug.
SE TILBEHØR
LUKSUSMÅTTER
Luksuriøst, skræddersyet måttesæt foran med indpræget Jaguar-logo samt Nubuck-kant. Premium-måtterne sætter prikken over i'et i interiøret.


Se tilbehør
CLICK AND GO
Click and Go er et kompakt opbevaringssystem, der passer til ryggen af forsædets nakkestøtter. Det inkluderer en bøjle monteret på nakkestøtten, der hjælper med at holde tøj pænt og nystrøget. Til underholdning på bagsædet kan en flytbar tabletholder let placeres i mange forskellige vinkler. Click and Hook er en universalkrog, der giver ekstra opbevaringsplads til at hænge ting, som f.eks. tasker.
SE FILMEN
yt:-pU4Gc6QHZw
SAMMENKLAPPELIG BAGAERUMSOPDELER
Den sammenklappelige bagagerumsopdeler er udstyret med to slidstærke stropper og holder styr på genstande under din køretur.Se tilbehør
PET PACK
Skab et komfortabelt, hyggeligt og sikkert miljø til dit kæledyr. En skillevæg i fuld højde adskiller passagerområdet fra bagagerummet. Til at beskytte køretøjets bagagerum kan du vælge mellem en vandtæt beskyttelsesbakke og en slidstærk gummimåtte.


se tilbehør
TVÆRSTÆNGER TIL TAGBØJLER
Tværstænger gør det muligt at anvende et stort udvalg af tilbehør til tagtransport. I-PACEs tværstænger er udstyret med en ny og hurtig frigørelsesmekanisme, som er unik. Den sikrer, at tværstængerne nemt kan monteres eller afmonteres uden brug af værktøj.
TAGBÆRER TIL VANDSPORTSUDSTYR
Et alsidigt system til transport af forskelligt vandsportsudstyr, inkl. surfbræt, kajak eller sejlbræt. Maksimal lastkapacitet udgør 25 kg.
CYKELHOLDER MONTERET BAGTIL
Låsbar cykelholder til én cykel. Den er nem at montere og placeres bag på bilen. Der kan maksimalt monteres tre holdere.
SE FILMEN
yt:PdSCvWOxq6Y
AFTAGELIGT ANHÆNGER- TRÆK
Dette skræddersyede anhængertræk omfatter et aftageligt kuglehoved og en skærmkant bagpå, som giver mulighed for adgang til anhængerudstyr. Når anhængertrækket ikke er i brug, skjules det elegant af dette dæksel, hvilket sikrer rene, attraktive linjer. Trækevne op til 750 kg, kugletryk på 45 kg. Anhængerkontakt er inkluderet.
LÅSEBOLTE - KROM
Beskyt dine hjul med specialdesignede og meget sikre hjullåsebolte i krom.
SNESOKKER TIL VINTERBRUG
Disse snesokker til vinterbrug er udført i et let tekstilmateriale, og de monteres nemt og hurtigt, ligesom de kan sammenfoldes for nem opbevaring. Montering på alle fire hjul anbefales.
TRACTIONSYSTEM TIL KØRSEL I SNE
Der opnås bedre køreegenskaber i sne, mudder og is med disse snekæder med fremragende vejgreb. Kun montering på baghjulene.
EMBLEM TIL HJULNAV - UNION JACK
Det karakteristiske monokrome emblem med Jaguar-logo og Union Jack-design leder tanken hen på vores britiske arv.
STYLEDE VENTILHÆTTER - UNION JACK
Tilføj den sidste finish til dit køretøjs hjul med et udvalg af unikke, specialdesignede ventilhætter.
STYLEDE VENTILHÆTTER - JAGUAR "GROWLER"
‘Growler’ er en vigtig del af vores arv. Tilføj den sidste finish til dit køretøjs fælge med disse specialdesignede ventilhætter.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN
FIND ACCESSORIES
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.