TEKNOLOGI I BILEN

Gnidningsfrit integreret teknologi gør styring af
I-PACEs features og dine forbundne enheder nemt og enkelt.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

I-PACE tilbyder en helt ubesværet, opkoblet oplevelse både i og uden for bilen. Informationer kan aflæses på et udvalg af skærme og via din smartphone. Alt det, du har brug for, er altid inden for rækkevidde.

BYG DIN EGEN
PIVI PRO

Vores Pivi Pro infotainmentsystem er lige så intuitivt som styresystemet i din smartphone.
Vigtige informationer såsom navigation, medier og kontakter er altid kun et tryk væk.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

INCONTROL FEATURES
HELT NY NAVIGATION
Sikrer trafikopdateringer og live-adgang til ladepunkter i realtid. Oplysninger om parkeringspladser er også tilgængelig, selv når konnektivitet ikke er til rådighed. Alle informationer ses i exceptionelt detaljeret 2D- eller 3D-visning med stemmestyring, der automatisk oplyser om velkendte ruter.
SE EKSTRAUDSTYR
ONLINE PACK
Gør din rejse endnu mere connected. Online Pack sørger for, at alt det, du har brug for, er inden for rækkevidde, herunder online-medier, vejrudsigter, kalenderinformation og POI'er. Du kan endog sende beskeder ved hjælp af Voice Dictation, så du holder fokus på trafikforholdene.
SE EKSTRAUDSTYR
CONNECT PRO
Med Connect Pro holder I-PACE dig informeret og opdateret. Find ud af, hvad der sker langs din rute, og find parkeringspladser samt POIer i nærheden. Efter installation af et SIM-kort kan du oprette et 4G Wi-Fi Hotspot i køretøjet, så du altid er forbundet.

SE FILMEN
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Interagér med din I-PACE, og få vigtige informationer, herunder bilens tilgængelige rækkevidde, uanset hvor du er, gennem Jaguar Remote-appen. Dette omfatter Jaguar Optimised Assistance, som overfører din position og diagnosedata i tilfælde af et havari, samt SOS Assistance Call.
SE EKSTRAUDSTYR
SMARTPHONE-PAKKE
Interagér nemt med din smartphone på I-PACEs touchskærm via Android AutoTM og Apple CarPlay®.


SE EKSTRAUDSTYR
SECURE TRACKER
Systemet anvender tracking-teknologi til at advare dig om forsøg på tyveri og informerer Stolen Vehicle Tracking Centre om din stjålne bils placering. Secure Tracker Pro (ekstraudstyr)1 optimerer dette og sender en alarm til relevante myndigheder, hvis din bil stjæles med uautoriserede eller kopierede nøgler. Omfatter serviceaftale i garantiperioden.
SE EKSTRAUDSTYR
SMART SETTINGS

Smart Setting identificerer automatisk hver enkelt fører ved hjælp af deres nøgle og telefon, og udstyret kan vælge foretrukne sæde- og spejlpositioner og afspille de foretrukne medier, når hver enkelt køretur starter. Smart Settings kan også lære og automatisere disse præferencer på grundlag af dine vaner og tidligere rutiner.

SE FILMEN
yt:URgXPjG9Jtk

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

HEAD-UP DISPLAY
For at hjælpe med at reducere afledning af føreren projicerer Head Up-displayet (ekstraudstyr) vigtige køretøjsdata såsom hastighed og navigationsanvisninger direkte op på forruden. Det er udstyret med krystalklar grafik i farver og med høj opløsning.
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY
Det interaktive HD-førerdisplay på 12,3" sikrer relevant kørselsinformation, herunder fuld skærmnavigation med 3D-kort, præcis når du har brug for det. Systemets høje opløsning sikrer størst mulig klarhed, og dets raffinerede processor garanterer glidende, knivskarp grafik.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Væk din musik til live med to lydsystemer fra den britiske lydekspert MeridianTM. Det fantastiske Meridian surround sound-system med TrifieldTM-teknologi leverer samme fylde og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert. Med et system bestående af 15 højtalere leverer MeridianTM den bedste lydoplevelse som standard i I PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Jaguar iGuide-appen anvender den nyeste teknologi til at forklare alle de nødvendige funktioner og betjeningselementer i din I-PACE. Den fungerer også som mobil brugervejledning, så du er sikker på, at du altid har svar på dine spørgsmål lige ved hånden.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

1 Regler, vilkår og begrænsninger gælder. Kontakt din lokale Jaguar Land Rover forhandler for at få flere oplysninger.
 
De specifikke funktioner, der beskrives, kan være ekstraudstyr eller markedsafhængige. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.