SOFTWAREOPDATERINGER -
ALT, HVAD DU BEHØVER AT VIDE

Vi har udviklet nye muligheder, som sikrer trådløs opdatering af bilens software.

For at gøre det mere nemt og bekvemt for dig kan du nu downloade og installere opdateringer trådløst via et SIM-kort eller en Wi-Fi-forbindelse til din bil.

Når en opdatering er tilgængelig, får du en notifikation i bilen, hvor du bliver spurgt, om du ønsker at acceptere den. Hvis der er knyttet flere førere til bilen, hvilket eksempelvis kan være tilfældet for flådebiler eller hyrevogne, og ejerne ikke ønsker, at softwareopdateringer skal være tilgængelige, kan man aktivere en enkel funktion med pinkodelås, så adgangen begrænses.

Softwareopdateringer sikrer, at din bil yder sit bedste og altid er opdateret. Denne funktion vil revolutionere bilbranchen, og den bliver snart lige så almindelig som opdateringer til mobiltelefoner er i dag.

SOFTWAREOPDATERINGER -

Luften summer med opdateringer

yt:lnSNPb4YIEk
Softwareopdateringer
HVAD ER SOFTWAREOPDATERINGER?

Softwareopdateringer giver dig mulighed for at opdatere vigtig software i bilen trådløst.

HVORDAN PÅVIRKER SOFTWAREN MIN BIL?

Softwareopdateringer opdaterer bilens infotainment-system, telematikenheden og på visse modeller også energistyreenheden til batteriet. Dermed kan Jaguar sende dig opdateringer til bilens infotainment-system samt styre og optimere batteriets opladningskapacitet yderligere, hvor dette er relevant.

HVORDAN DEAKTIVERER JEG SOFTWAREOPDATERINGER?

Du kan aktivere/deaktivere softwareopdateringer i indstillingsmenuen under afsnittet Softwareopdateringer.

HVORDAN VED JEG, OM DER ER EN TILGÆNGELIG OPDATERING?

Når en opdatering er tilgængelig, modtager du en systemnotifikation, der informerer dig om den tilgængelige softwareopdatering til din bil. Efterfølgende får du en meddelelse om download, som starter processen, hvis du accepterer den. Alternativt kan du gå ind i Indstillingsmenuen under afsnittet Softwareopdateringer og se, om der er en softwareopdatering.

ER SOFTWAREOPDATERINGER GRATIS?

Hvis du anvender dit SIM-kort til at downloade en opdatering i stedet for en Wi-Fi-forbindelse, kan du eventuelt blive opkrævet et datagebyr.

HVOR LANG TID VARER INSTALLATIONEN?

Installationen varer op til 35 minutter, og i dette tidsrum kan du ikke bruge bilen.

HVAD SKAL JEG GØRE, FØR JEG INSTALLERER OPDATERINGEN?

Bilens batteri skal være mere end 60 % opladet, og må ikke være forbundet til en ladestation. Du kan ikke bruge bilen, før softwaren er installeret.

“SOFTWAREOPDATERING TILGÆNGELIG" BLIVER VIST PÅ TOUCHSCKÆRMEN. HVAD SKAL JEG GØRE?

Denne meddelelse vises, når ny software er tilgængelig. Du behøver ikke køre bilen hen til en forhandler, da bilens teknik understøtter softwareopdateringer. Følg meddelelserne for at starte processen.

MIN DOWNLOAD MISLYKKEDES. HVAD SKAL JEG GØRE?

Du kan bruge bilen som normalt, da den mislykkede download ikke på nogen måde påvirker bilens funktion. Du kan prøve at gennemføre opdateringen igen via Indstillingsmenuen under afsnittet Softwareopdateringer. Hvis det fortsat ikke er muligt at gennemføre opdateringen, skal du kontakte forhandleren for yderligere undersøgelse af årsagen.

“INSTALLATION KUNNE IKKE STARTE" BLIVER VIST PÅ TOUCHSCKÆRMEN. HVAD SKAL JEG GØRE?

Denne meddelelse vises, når installation af softwaren ikke kan startes. Årsagen vil fremgå i meddelelsen.(eksempelvis: Dør ikke låst, mobilt netværk ikke tilgængeligt, forhåndsbetingelser ikke opfyldt). Følg instruktionerne på skærmen for at fortsætte.

KAN MAN PÅ NOGEN MÅDE STANDSE INSTALLATIONEN?

Nej. Når installationen er påbegyndt, kan den ikke afbrydes. Dog varer den kun omkring 35 minutter. Du kan sætte dig ind i og stige ud af bilen i dette tidsrum.

JEG GIK UTILSIGTET UD AF OPDATERINGEN, MEN NU ØNSKER JEG AT GENOPTAGE DEN. HVAD SKAL JEG GØRE?

Du kan påbegynde opdateringen via bilens Indstillingsmenu under afsnittet Softwareopdateringer. I dette afsnit kan du kontrollere, om der er en opdatering enten til bilen eller infotainment-systemerne.

KAN JEG KUN OPDATERE SOFTWAREN I MIN BIL VED HJÆLP AF SOFTWAREOPDATERINGER?

Nej. Du kan stadig køre hen til din forhandler, som kan opdatere din bil via sit værkstedssystem.