SIKKERHED

Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er øget.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

I-PACE er designet med henblik på at beskytte dig, dine passagerer,
batteriet og andre trafikanter, så den indeholder et utal af sikkerhedsfunktioner.

BYG DIN EGEN
SIKKERHEDSCELLE

I-PACE er fremstillet af en blanding af aluminium og stål, så der dannes et stift bur rundt om batteriet. Dette giver øget sikkerhed for alle personer i køretøjet.

UDVENDIGT LYDSYSTEM
I-PACE udsender et udvendigt akustisk signal ved hastigheder under 20 km/t for at gøre fodgængere opmærksom på bilens tilstedeværelse.
SE FILMEN
yt:NzA6_zy0GXM
AIRBAGS
Et omfattende system bestående af seks airbags, herunder fører- og passagerairbags, gardinairbag i siden og brystairbags er standard og hjælper med at beskytte personerne i køretøjet.
ISOFIX
To ISOFIX-punkter til babysæder / autostole er monteret på hver side af bagsæderne.
INNOVATIVE SIKKERHEDSTEKNOLOGIER

Der findes utallige innovative sikkerhedsteknologier som standard, ekstraudstyr og som del af en pakke med ekstraudstyr. Disse hjælper dig med at mestre bytrafik eller kørsel på landevej, ligesom de tilbyder ekstra sikkerhed for dig og dine passagerer.

ADAPTIV FARTPILOT MED STYREASSISTENT

I-PACE tilbyder adaptiv fartpilot med styreassistent, som gør kørsel over længere afstande og komplicerede trafiksituationer endnu nemmere. Dette system centrerer automatisk I-PACE og styrer den i dens vognbane samtidig med, at en indstillet afstand til det forankørende køretøj holdes.

SE FILMEN
yt:ApvI8Wxt_5I
KØRSELSASSISTENT - STANDARDFUNKTIONER
NØDOPBREMSNING
Systemet hjælper med til at undgå kollisioner med andre køretøjer, fodgængere og cyklister ved hjælp af kamera, radar og ultralydssensorer. Hvis en potentiel frontkolllision registreres, udsender systemet akustiske og visuelle advarsler. Hvis du ikke griber ind, aktiverer systemet bremserne for at afbøde kraften af det mulige sammenstød.
SE FILMEN
yt:8Rj81_7gz_A
FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER
Fartpilot gør det muligt at holde en konstant hastighed uden at skulle træde på speederen. Når du anvender hastighedsbegrænseren, kan du indstille en maksimal hastighed for køretøjet.
ADAPTIV FARTBEGRÆNSER OG GENKENDELSE AF FÆRDSELSSKILTE
Holder dig informeret om hastighedsgrænser og overhaling forbudt-skilte ved at vise dem klart i instrumentgruppen. Når systemet er aktiveret, anvender den adaptive fartbegrænser genkendelse af trafikskilte til at tilpasse dit køretøjs hastighed i overensstemmelse hermed ved at anvende fartpilotsystemet.
SE FILMEN
yt:iUpM0xsiSLw
DRIVER CONDITION MONITOR
Ved at overvåge styreinputs, betjening af bremsepedal og speeder registrerer Driver Condition Monitor, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
LANE KEEP ASSIST
Dette system registrerer, når køretøjet utilsigtet forlader sin vognbane og tilfører et styremoment, så køretøjet styres blidt tilbage.
SE FILMEN
yt:dWknbO-3HYw
BAKKAMERA
Bakkameraet forbedrer udsynet, når du bakker. Statiske linjer, som repræsenterer I-PACE, assisterer under parkering, og køretøjets forventede bane vises på touchscreenen.
KØRSELSASSISTENTPAKKER

Hver pakke tilbyder et udvalg af features, der sørger for sikkerheden og holder dig informeret. Blind Spot Assist Pack er standard på I PACE SE- og HSE-modeller. Driver Assist Pack er standard på I PACE HSE. Park Assist Pack er ekstraudstyr på alle modeller.

BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist kan hjælpe med at forhindre kollisioner. Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det passende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje I-PACE væk fra det køretøj, der nærmer sig.
SE FILMEN
yt:pR7EhHE0soQ
REAR TRAFFIC MONITOR
Particularly useful when reversing out of a parking bay, Rear Traffic Monitor warns you of hazards approaching from either side of your vehicle. It will alert you with both audio and visual warnings so you know what’s behind, even with an obstructed view.
CLEAR EXIT MONITOR
Advarer passagerer, som stiger ud af køretøjet via bagdørene, om alle køretøjer eller cyklister, der nærmer sig. Hvis det registreres, at en forhindring nærmer sig, blinker en advarselslampe i døren. Lyset slukker øjeblikkeligt, når det er sikkert at åbne døren.
SE FILMEN
yt:EsrDwU5Lyc0
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist kan hjælpe med at forhindre kollisioner. Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tænder en lille advarselslampe i det passende sidespejl, og et styremoment gør dig opmærksom på at dreje I-PACE væk fra det køretøj, der nærmer sig.
SE FILMEN
yt:pR7EhHE0soQ
ADAPTIV FARTPILOT MED STOP & GO
Holder en sikker afstand til det forankørende køretøj, selv når det sænker hastigheden. Hvis det forankørende køretøj standser helt, standses dit køretøj jævnt og glidende. Ved køkørsel genoptager den adaptive fartpilot automatisk hastigheden og følger det forankørende køretøj.
SE FILMEN
yt:EyAtTlzBIfU
REAR COLLISION MONITOR
If a vehicle approaching from behind in not slowing down. I-PACE will attempt to alert the approaching driver to brake by automatically flashing the hazard lights.

Jaguars første kompakte SUV er en unik kombination af et fantastisk look, smidighed og dynamisk kørsel.

BYG DIN EGEN
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

Alle features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.