PRAKTISKE EGENSKABER

I-PACE’s design åbner op for en verden af muligheder. Gnidningsfrit integrerede teknologier, trådløs opladning af enheder og en enhed, der forstærker telefonsignalet, hjælper dig med at styre I-PACEs funktioner – og dine opkoblede enheder – på en enkel måde.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

I-PACE har kompakte udvendige mål, men exceptionel plads i kabinen. Den elektriske arkitektur giver frihed til at forestille dig ny kabineplads til dig selv og dine passagerer.

BYG DIN EGEN
RUMMELIGT DESIGN

I-PACEs udformning gør, at forsæderne kan skydes endnu længere frem mod det område, hvor motoren normalt ville være anbragt, hvilket forbedrer kørepositionen. Dette giver også større afstand mellem for- og bagsæder, hvilket sikrer mere benplads og komfort for passagererne på bagsædet.

UDVALGT STANDARDUDSTYR
BAGAGERUM
Bag bagsædet udgør bagagepladsen betragtelige 656 liter med en længde på 967 mm. Et opbevaringsrum foran under kølerhjelmen, som rummer 27 liter ekstra bagage, fuldender I PACEs bagagekapacitet.
SE FILMEN
yt:mN5krYhKgKg
OPBEVARING I KABINEN
Fraværet af en drivlinje har medført ekstra plads til en opbevaringsbeholder på 10,5 liter under armlænet på midterkonsollen foran. Der er ligeledes praktisk opbevaringsplads under hele bagsædets bredde. Tilmed kræver elmotorer ikke en konventionel gearkasse, og det betyder, at vi har udnyttet pladsen i midterkonsollen optimalt ved at designe det perfekte opbevaringssted for telefoner og nøgler.
ACTIVITY KEY
Nyd dine udendørs favoritaktiviteter, og opbevar bilnøglen sikkert i køretøjet. Activity Key (ekstraudstyr) er et robust og helt vandtæt armbånd, som giver dig mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter, hvor det ikke er så praktisk at have en nøgle på sig.
SE FILMEN
yt:ervtUTgUSII

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.