RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

I-PACE HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 415 KILOMETER IHT. WLTP-CYKLUSSEN*. DETTE MULIGGØRES GENNEM EN KOMBINATION AF ET HØJTEKNOLOGISK LITIUM-ION-BATTERI MED EN KAPACITET PÅ 90 KWH OG I-PACES MODSTANDSKOEFFICIENT PÅ 0,29 CD.

BOOK PRØVETUR
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
AVANCEREDE TEKNOLOGIER, BÆREDYGTIG KØRSEL

Vores passion for design og vores elektriske teknologier resulterer samlet set i en nulemissionsbil, som umiskendeligt udtrykker det, Jaguar repræsenterer. I-PACE har en rækkevidde på op til 415 kilometer iht. WLTP-cyklussen*. Dette muliggøres gennem en kombination af et højteknologisk litium-ion-batteri med en kapacitet på 90 kWh.

BYG DIN EGEN
VIDSTE DU AT?

Vælg en kategori, og se hvordan den påvirker I-PACEs rækkevidde

REGENERERING VED OPBREMSNING
REGENERERING VED OPBREMSNING

Når du fjerner foden fra speederen i Jaguar I-PACE, aktiveres et intelligent regenerativt bremsesystem. Systemet sænker bilens hastighed komfortabelt samtidig med, at det omformer den genererede effekt, så batteriets rækkevidde optimeres.

KØRESTIL
KØRESTIL

Én af de faktorer, der har størst betydning for rækkevidden, er føreren. Kørsel med jævn hastighed – snarere end hyppig, kraftig acceleration – hjælper en elbil med at bevare rækkevidden. Dette kan også reducere dit behov for kraftige opbremsninger, som forbruger mere energi end mere lette opbremsninger.

FORKONDITIONERING
FORKONDITIONERING

Ekstremt lave og høje temperaturer påvirker batteriets evne til at opretholde opladningsniveauet. Når du tilslutter bilen til en ladekilde, forkonditioneres batteriet til sin optimale temperatur, når opladningen er afsluttet. Dette hjælper bilen med at opnå den maksimale rækkevidde og ydelse, inden du påbegynder kørslen.

ECO MODE
ECO MODE

Eco-mode hjælper med til at bevare I-PACES rækkevidde ved at reducere energitabet og opmuntre til en mere effektiv kørestil. Eco-mode foretager også diskrete ændringer af kabinetemperaturen, luftcirkulationen og nogle af bilens andre funktioner. Du kan tilsidesætte disse ændringer ved normal betjening af hver funktion eller via menuindstillingerne.

CHARGEMAP

Med forbedret køredynamik og raffinement er alle køreture en fornøjelse i I-PACE.

RENT, BEHAGELIGT, UBESVÆRET

I-PACES batteri oplades via bilens opladningspunkt, som er diskret anbragt bag ved hjulkassen ved forhjulet. Når I-PACE er tilsluttet et opladningspunkt, behøver du ikke at være i nærheden af den under opladningen. Køretøjet standser automatisk opladningen, når det er maksimalt opladet. Det er sikkert at oplade bilen i regnvejr eller endog i snevejr, da opladningssystemet er et helt selvstændigt system.

HJEMLADNING
At oplade din elbil derhjemme er den mest bekvemme måde at starte din dag din et fuldt opladet batteri.
Find ud af mere
OFFENTLIG OPLADNING
Takket være en voksende infrastruktur af offentlige ladepunkter, er opladning af et elektrisk køretøj mere tilgængeligt end nogensinde.
Find ud af mere
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACE RÆKKEVIDDEBEREGNER
Se hvordan Jaguar I-PACE passer til din livsstil, ved at justere indstillingerne nedenfor
km
RÆKKEVIDDE PÅ EN ENKELT OPLADNING
JUSTER INDSTILLINGERNE NEDENFOR
KØRESTIL:
Bykørsel
Bykørsel: Størstedelen af din kørsel foregår i eller omkring byen, med en gennemsnitshastighed på 27km/t.
Motorvej: Størstedelen af din kørsel, foregår på motorvejen med en gennemsnitshastighed på 92km/t.
Kombineret: Din daglige kørsel består af en blanding af bykørsel og kørsel på motorvejen, med en gennemsnitshastighed på 47km/t.
Motorvej
Kombineret
INDVENDIGT MILJØ:
Air Condition
HJULSTØRRELSE:
18"
20"
22"
UDENDØRS TEMPERATUR:
OPLADNINGSKABLER
MULTIFUNKTIONS- KABEL TIL OPLADNING (MODE 2 UNIVERSAL)
Oplad I-PACE ved hjælp af en stikkontakt i hjemmet, eller anvend multifunktionsadapteren, som sættes ind et blåt og rødt commando-stik, så batteriet oplades med samme rate som en vægmonteret boks er i stand til. Kontakt din Jaguar forhandler for yderligere information og for at få mere at vide om brug af din I-PACE i udlandet.
KABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING
Kablet til offentlig opladning (et såkaldt Mode 3 ladekabel) tilslutter I-PACE til offentlige standardladestationer med vekselstrøm. Kablet kan også anvendes til tilslutning til en vægmonteret boks til hjemmebrug. Hurtige offentlige opladningssteder med jævnstrøm er udstyret med et fast kabel, så du ikke behøver at medbringe eget kabel. Indhent yderligere oplysninger om offentlige lokale og nationale opladningsnetværk hos din Jaguar-forhandler.
SÅDAN BEVARES RÆKKEVIDDEN

I-PACE er udstyret med en teknologi, som bevarer rækkevidden og beskytter køretøjets batteri. Med opvarmning eller afkøling af kabinen på forhånd kan du eksempelvis opvarme eller afkøle kabinen, mens I-PACE oplades, og den anvendte elektricitet trækkes fra strømforsyningen og ikke fra batteriet.

UDFORSK YDELSE
ECO-MODE

Eco-mode hjælper med til at bevare I-PACES rækkevidde ved at reducere energitabet og opmuntre til en mere effektiv kørestil. Eco-mode foretager også diskrete ændringer af kabinetemperaturen, luftcirkulationen og nogle af bilens andre funktioner. Du kan tilsidesætte disse ændringer ved normal betjening af hver funktion eller via menuindstillingerne.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN
JAGUAR I-PACE FINANSERING
HOLD DIG INFORMERET
Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.
TILMELD DIG NYHEDSBREV
FÅ ET TILBUD
Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.
FÅ ET TILBUD
KONTAKT FORHANDLER
Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.
KONTAKT FORHANDLER
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.

1 Jaguar har udpeget foretrukne leverandører af ladeudstyr på alle markeder, hvor I PACE er tilgængelig. Vores partnere og foretrukne leverandører kan rådgive dig om de bedste ladeløsninger for dig. Du kan få yderligere oplysninger hos din Jaguar-forhandler.

2 7 kW energiforsyning er tilgængelig i de fleste lande.

3 Faktiske opladningstider kan variere afhængigt af miljøforhold og tilgængelig opladningsinstallation.

4 Dette tal er hentet fra mobilitetsundersøgelsen 'Kørsel og parkering mønstre for europæiske bilchauffører', udført af Europa-Kommissionen.

5 En DC-hurtigoplader giver store mængder energi på kort tid.
Opladningshastigheden kan falde, når batteriet når fuld kapacitet, så kunderne kan vælge at hurtig oplade til 80% kapacitet, eller bare for det krævede udvidede interval.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.