EKSTERIØRDESIGN

I-PACEs revolutionerende design er tro mod både Jaguars og I-PACE-konceptets ånd.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Jaguar brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
AERODYNAMIK

Fra de fremhævede hjulkasser for til bagdiffuseren sikrer hvert eneste element af I-PACEs aerodynamiske design, at bilen skærer sig rent gennem luften for optimeret rækkevidde og stabilitet.

BYG DIN EGEN
LUFTINDTAG I MOTORHJELMEN

Den dristigt udformede kølergrill buer indad - dette reducerer modstanden, idet luft kanaliseres gennem luftindtagene på kølerhjelmen og ud, hvorefter den passerer hen over en taglinje, der er hvælvet for maksimal effektivitet.

BAGDIFFUSER

Kvadratiske hjørner gør, at luften slipper køretøjet rent, hvilket minimerer de trykforskelle, der kan fremkalde modstand.

DØRGREB

Udtrækkelige dørhåndtag flugter med bilens sider, hvilket sikrer, at luftstrømmen passerer ubesværet rundt om hele karrosseriet.

FLYDENDE HOFTELINJE

Kabinen er lavt placeret mellem fejende skærme, der skaber en fornemmelse af bevægelse og supplerer karrosseriets hurtige, tilspidsende hoftelinje.

STYLING

I-PACEs slanke futuristiske LED-forlygter med vores karakteristiske grafik med dobbelt J-blades, tilfører bilen et markant udtryk på vejen samtidig med, at taget har et exceptionelt glat look med sort kontrastlakering, lakering i karrosserifarven eller med panoramaglas.

LED-FORLYGTER

For at sikre endnu bedre udsyn og sikkerhed om natten kan man vælge Adaptive Matrix LED-forlygter (ekstraudstyr). Dette system bibeholder det lange lys, men justerer automatisk udformningen af lysstrålen, så modkørende trafikanter ikke blændes.

LED-BAGLYGTER

De slanke kvadratiske baglygter på I-PACE er også LED. Når man vælger Adaptive Matrix LED-forlygter (ekstraudstyr), er baglygterne udstyret med de samme effektfulde dynamiske blinklys som forlygterne.

TAGUDSTYR

I-PACEs tag fås i enten karrosserifarven, med sort kontrastlakering eller med panoramaglas, som bader kabinen i naturligt lys.

JAGUAR-FÆLGE

I PACE fås med et udvalg af fælge i størrelsen 18", 20" og 22" - alle fælgene supplerer I PACEs revolutionerende look på perfekt vis.

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

BYG DIN EGEN
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre Jaguar modeller.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Jaguar.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Jaguar brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.